comScore

Hazır İddaa kuponları (Banko kupon 5 Ekim 2019)

05 Ekim 2019, Cumartesi 00:56
Hazır İddaa kuponları (Banko kupon 5 Ekim 2019)

Hazır iddaa kuponları şeklinde yapılan aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Hazır iddaa kuponları, hazır kuponlar, iddaa tahminleri, banko maçlar ve banko tahminler gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. FutbolArena yazarları tarafından oluşturulan 5 Ekim 2019 Cumartesi gününün kuponunu hazırladık. 

GÜNÜN KUPONU
Schalke 04 - Köln / MS 1 / 1.50
Liverpool - Leicester City / MS 1 / 1.35
Gençlerbirliği - Galatasaray / MS 2 / 1.85

Toplam Oran: 3.74
 

Schalke 04 - Köln İddaa tahmini


Schalke 04 ligdeki son 4 maçının amamını kazandı ve rakiplerine 13 gol attı. Köln bu sezon ligdeki 6 maçının 5'ini kaybetti ve yalnızca Freiburg deplasmanında kazanabildi. Schalke 04'ün form ve kadro farkıyla Köln karşısından galibiyetle ayrılmasını bekliyoruz.
 

Liverpool - Leicester City İddaa tahmini


Liverpool bu sezon İngiltere Premier Lig'de çıktığı 7 maçın tamamını kazandı. Evinde konuk ettiği takımlar karşısında handikaplı galibiyetler elde etti. Leicester City ise son 5 maçının 4'ünü kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Leicester City bu sezon deplasmandaki 3 maçının 2'sini kazamamdı. Liverpool'un muhteşem galibiyet serisini Leicester City karşısında da sürdüreceğini düşünüyoruz.
 

Gençlerbirliği - Galatasaray İddaa maç sonucu


Gençlerbirliği bu sezon Süper Lig'de hiçbir maçını kazanamadı ve 4 mağlubiyet elde etti. 6 maçlık galibiyet hasreti bulunan Gençlerbirliği, Galatasaray ile zorlu bir randevuya çıkacak. Öte yandan Galatasaray, son 4 resmi maçını kazanamadı ve 3 beraberliğe imza attı. Yeniden toparlanmak isteyen Galatasaray için Gençlerbirliği maçı bir fırsat olacak. Fatih Terim'in de kulübüye döndüğü maçta Galatasaray'ı bir adım daha önde görüyoruz.

BİLYONER'DE İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!