comScore

Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (9 Temmuz 2020)

09 Temmuz 2020, Perşembe 00:15
Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (9 Temmuz 2020)

Günün banko maçları, iddaa tahminleri, iddaa hazır kuponlar gibi aramaların yanıtları haberimizde.

FutbolArena - 9 Temmuz 2020 Perşembe günü uzman yorumlarını bir araya getirdik. Günün iddaa tahminleri, hazır iddaa kuponları, iddaa tahmin, banko iddaa tahminleri gibi aramalar yapan iddaaseverler için Nesine.com yazarlarının bugünün maçlarından seçtiği tahminleri sizler için derledik.



Gaziantep - Konyaspor iddaa tahmini (Uğur Meleke - Nesine.com)

Konyaspor geçen hafta son anlarda attığı penaltı golüyle düşme hattında çıkarken Gaziantep FK ise Denizli deplasmanında kazanıp iyice rahatladı. Sumudica'nın ekibi 38 puan yaptı ve ligde kalmak için yetecek seviyeye geldi. Konyaspor'un fikstürü iyice zorlaşacağı için bu maçı çok önemseyecektir ama Gaziantep FK üzerine gelen takımlara karşı oldukça zorluk çıkaracak bir yapıya sahip. Önerim Handikap 0.

 

Bournemouth - Tottenham
iddaa tahmini (Rıdvan Aksu - Nesine.com)



Üst üste mağlubiyetlerle küme düşme hattına gerileyen Bournemouth, mağlup duruma düştükçe savunmada verdiği açıklarla art arda golleri kalesinde görüyor. Son 2 maçta 9 gol yediler. Tottenham, Everton'ı 1-0 yenerek Avrupa şansını sürdürdü. Bu maçta karşılıklı gol bekliyorum.

 

Rubin Kazan - Krasnodar iddaa tahmini (Emre Can Demirci - Nesine.com)


Rubin karantina nedeniyle kadrosunun büyük bölümünden yararlanamayan Orenburg'u 1-0 yenerken zorlandı. Hücuma çok ağır çıktıkları için pozisyon bulma konusunda sorun yaşamaya devam ediyorlar. Deneyimli teknik adam Slutsky ile bu tablonun değişmesini bekliyordum ancak şu ana kadar o da oyunun ofansif yönüne çare bulabilmiş değil. Krasnodar, Zenit'e 4-2 kaybetse de özellikle ilk yarıda oynadığı futbolla göz doldurdu. Wanderson skor 1-1'ken penaltıyı kaçırmasa tablo çok daha farklı olabilirdi. Lokomotiv'in sürpriz kayıplarıyla doğrudan Şampiyonlar Ligi anlamına gelen ikinci sıra için ümitlendiler. Ligin en hızlı ve tempolu takımlarından biri olarak Rubin'i zorlayacaklarını düşünüyorum. Güney ekibi Petrov (d) ve Berg'den (f) yoksun olsa da üç puana yakın olan taraf.

İDDAA HABERLERİ İÇİN TIKLA!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!