comScore

Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (24 Temmuz 2020)

24 Temmuz 2020, Cuma 10:52
Günün İddaa Tahminleri - Hazır Kuponlar (24 Temmuz 2020)

Günün iddaa tahminleri, banko maçlar ve iddaa yorumları arayanlar için haberimizi derledik.

Günün iddaa kuponu, hazır iddaa yorumları, iddaa banko tahminleri gibi aramalar yapan iddaaseverler için 24 Temmuz 2020 Cuma günü iddaa yorumlarını derledik. Nesine yazarlarının hazırladığı iddaa yorumları haberimizde.
 

Antalyaspor - Galatasaray iddaa tahmini (Onur Akpınar - Nesine.com)


Antalyaspor'u takdir etmek gerekir. Hedefsiz olmalarına rağmen motivasyonları düşmedi ve biz ligde kaldık havasına girmeden futbollarını oynamaya devam ettiler. Son iki lig maçında hedefi olan takımları yendiler. Galatasaray haftalar sonra ligde galibiyet aldı. Avrupa için ve sıralama adına son maç önemli olacak. Galatasaray, Göztepe maçında hücumda daha hareketli gözüktü ancak savunmada güven vermiyor. En az üç gol bekliyorum.
 

Milan - Atalanta iddaa tahmini (Ozan German - Nesine.com)


İtalya Serie A'nın en formda iki takımı karşı karşıya gelecek. Atalanta ligi ikinci bitirmek ve 100 golü bulmak istiyor. Milan ise lig beşinciliğinin peşinde. Hakan Çalhanoğlu ve İbrahimovic'le hücumda etkililer ama savunmaları hala güvenilir değil. İlk yarıda en az 2 gol bekliyorum. 
 

Santa Clara - Guimaraes iddaa tahmini (Tansu Gürsel - Nesine.com)


Santa Clara üç maçlık durgunluk serisini atlatarak son iki lig maçını dört puanla kapadı. Hücumdaki üretkenliklerini yükselterek bu iki maçta beş gol atmayı da başardılar. Guimaraes ise son maçında Maritimo'yu tek golle yendi. İki ekibin de bir iddiası yok. Sezonun son haftasında kendilerini fazla zorlayacaklarını düşünmüyorum. Karşılıklı goller ideal seçim olur. 
 

Dinamo Zagreb - VSN Varazdin iddaa tahmini (Barış Düşmez - Nesine.com)


Ligde son hafta oynanıyor. Dinamo Zagreb Şampiyon oldu. NK Varazdin ise kümede kalmayı başardı! Hedeflerine ulaşmış 2 takımın maçında taraf bahsinden uzak duracağım. Kuponlara önerim 2.5 gol üstü olacak.

HAZIR İDDAA KUPONU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!