comScore

Günün banko İddaa kuponu 2 Temmuz 2019 (Dikkat çeken oran)

02 Temmuz 2019, Salı 15:24
Günün banko İddaa kuponu 2 Temmuz 2019 (Dikkat çeken oran)

Günün İddaa kuponu, İddaa hazır kupon gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

FutbolArena - Günün İddaa kuponu, İddaa tahminleri, hazır İddaa kuponu, İddaa kuponu banko gibi aramaların yanıtları haberimizde. Afrika Kupası'nda grup maçları bu akşam sona erecek ve son 16 turu eşleşmeleri belli olacak. Afrika Kupası'nda günün maçlarını FutbolArena iddaa yazarı Cem Dönmez değerlendirdi.
 

Benin - Kamerun maçı iddaa tahmini


Grupta 2 puanla 2. sırada yer alan Benin, 4 puanlı lider Kamerun'la grubun son maçına çıkıyor. Direkt olarak son 16'ya kalması için Benin'in kazanması, Kamerun'un ise kaybetmesi halinde bile en iyi 4 üçüncüden biri olarak üst tura çıkması yeterli olacak. Bu da demek oluyor ki Benin'in kazanmaya daha çok ihtiyacı var. Kamerun teknik direktörü Clarence Seedorf son Gana maçında takımını 3-4-3 formatında sahaya sürse de bu format defansif kurgu da 5-4-1 şekline büründü. Bugün de bu tarz da oynayacaklardır. Benin son Gine-Bissau maçında üretkenlikten çok uzaktı. Kamerun'un formalite maçında 90 dakika sonu 2,5 gol altında kalır. 
 

Gine-Bissau - Gana maçı ne olur?


Gine-Bissau takımı grubun ilk maçında Kamerun'a 2-0 yenilmiş ikinci maçta ise Benin'le 0-0 berabere kalmıştı. Özellikle Benin maçındaki etkisiz oyun kaleyi bulan ilk ve tek şutlarının 88. dakikada gelmesi bu maç öncesi çok da ümit vermiyor. Gana da ise Atsu'nun sakatlığı önemli eksiklik. Kazanmak için oynayacak iki ekibin final niteliğindeki kapışmasında kalite farkıyla tercihim Gana galibiyeti olacak. 
 

Moritanya - Tunus maçı iddaa yorumu


Moritanya ilk kez katıldığı Afrika Uluslar kupasında ilk puanı Angola karşısında aldı. Son dakikada yedikleri golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi aldıkları puanda baş etkendi. Bu kupaya katılan takımlar arasındaki FİFA sıralamasında ikinci sırada bulunan Tunus ise grupta oynadığı ilk iki maç sonunda hiç ümit vermedi. Artık bugün finale çıkıyorlar ve kazanıp eleştirilere son verme derdindeler. Tunus'un kendine gelmesini bekliyor ve handikaplı galibiyetini öneriyorum.

Günün İddaa kuponu (2 Temmuz 2019)
255 Benin - Kamerun 2,5 ALT - 1.25
256 Gine Bissau - Gana 2 - 1.15
258 Moritanya - Tunus h2 - 1.65

Toplam Oran: 2.37

NESİNE.COM'DA İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!