AKHİSAR-BAŞAKŞEHİR iddaa tahmini
Akhisar'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından beklenildiği gibi Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı. Akhisar'da Okan Buruk dönemi başladı. Düşme hattının sadece 7 puan uzağındalar. Konuk ekipte kritik eksik, Emre Belözoğlu'nun cezalı olması. Onun yokluğunda Başakşehir bu sezon çok zorlandı. Ancak zirve yarışı için hata lüksleri yok. Milli aradan önce kendi sahalarında Karabük ile 3-3 berabere kalmışlardı. Akhisar da yeni bir heyecanla istekli futbol görmemiz mümkün. İki ekipten de gol bekliyoruz.
PESCARA-MİLAN maçı ne olur?
Son 4 maçını da kaybeden sonuncu Pescara'nın ligde kalmak adına mucizelere ihtiyacı var ama bunun için gücü yok. Milan Avrupa hedefinde hata yapmamalı çünkü yarıştığı birçok takım var ve onlarla fark açılırsa işleri zorlaşır. Son 5 maçının 4'ünü kazanan konuk ekip iyi bir hava yakaladı. Milan savunmada dökülen rakibine karşı 3 puana yakın olan taraf.
LORİENT-CAEN maçı kaç kaç biter?
Sonuncu Lorient, milli araya Nancy deplasmanında 3-2 kazanarak moralli girdi. Takımın potansiyeli kesinlikle son sırayı hak etmiyor ama bir türlü toparlanamadılar. Bu ara sonrası çıkış yaşayabilirler. Caen de tehlikeli bölgeye yakın. Ancak dış sahadaki 15 maçın 10'unu kaybettiler, son 3 lig mücadelesinde de 1 puan alabildiler. Ev sahibi bir adım önde olsa da defanstan Moreira ile önlibero Wakaso'nun yokluğu savunmayı aksatabilir. Bu nedenle sonuç tercihi yerine karşılıklı gol var denenir.
LEİPZİG-DARMSTADT ilk yarı tahmini
Bu sezon Bundesliga'nın sürpriz ve flaş takımı Leipzig, direkt Şampiyonlar Ligi bileti için avantajlı. Fakat milli aradan önce oynadığı iki karşılaşmayı da kaybederek şaşırttı. Önce evlerinde Wolfsburg'a 1-0, ardından deplasmanda Werder Bremen'e 3-0 mağlup oldular. Darmstadt, deplasmanda oynadıkları 12 karşılaşmanın tamamını kaybetti. Darmstadt'da orta sahadan Jerome Gondorf cezalı. Leipzig ilk yarıda işi bitirir.
1 Nisan 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar
112 LEİPZİG-DARMSTAD İY1 1.60
146 LORİENT-CAEN KGVAR 1.55
141 PESCARA-MİLAN MS2 1.30
105 AKHİSAR-BAŞAKŞEHİR KGVAR 1.70
ORAN: 5.48

