comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (6 Ekim 2017 Cuma)

06 Ekim 2017, Cuma 09:12
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (6 Ekim 2017 Cuma)

Milli maçlardan Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.  


780 HIRVATİSTAN-FİNLANDİYA iddaa tahmini


Grubun averajla lideri Hırvatistan, A Milli Takımımıza 1-0 yenilerek liderliği riske attı. Bu mücadeleyi mutlaka kazanıp son hafta Ukrayna deplasmanına kayıpsız çıkmak istiyorlar. Kadroları ve kaliteleri Finlandiya'yı farklı devirecek kaliteye yeterince sahip. Finlandiya'nın hiç bir iddiası yok. Hırvatistan için ise Ukrayna karşılaşması öncesi prova niteliğinde bir maç olacak. Hırvatların farklı kazanmasını bekliyoruz.  


778 GÜRCİSTAN-GALLER maçı ne olur?    


Weiss yönetimindeki Gürcistan'ın futbolunu beğeniyorum. Hazırlık karşılaşmaları dahil 5 maçtır yenilmiyorlar. Son olarak Avusturya deplasmanında berabere kaldılar. Galler'in galibiyete ihtiyacı var fakat takımın yıldızı Gareth Bale'in sakatlığı çok büyük handikap. Gürcistan yenilmez.


779 AVUSTURYA-SIRBİSTAN maçı kaç kaç biter?


Evinde Gürcistan'la berabere kalan Avusturya'nın grubu 2. bitirmesi artık mucize. Zaten o mucize gerçekleşse bile büyük ihtimalle en kötü 2. olarak play-off'a kalamazlar. Alaba, Hinteregger, Sabitzer, Harnik, Prödl ve Schöpf bu maçta kadroda yok. Özellikle savunma hattı için çok önemli ismler. Arnautovic'in de durumu belirsiz. Sırbistan burada kazanırsa Dünya Kupası biletini alacak. Statta çok sayıda Sırp olması bekleniyor. '2' oynanır. 


785 CEBELİTARIK-ESTONYA  alt-üst tahmini


Cebelitarık grupta oynadığı 8 maçı da kaybetti. Bu 8 karşılaşmada sadece 3 gol atabildiler. Kalelerinde ise tam 37 gol gördüler. Diğer yanda Estonya son maçında evinde Güney Kıbrıs'ı 1-0 yendi. Grupta oynadıkları 8 mücadelenin 7'sinde karşılıklı gol atılmadı. Estonya'nın savunma odaklı futbolu göz önüne alındığında şaşırtıcı bir istatistik değil. Cebelitarık ile oynadıkları ilk maçı 4-0 kazanmışlardı. Bu mücadelede karşılıklı gol beklemiyoruz.


6  Ekim 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


780 HIRVATİSTAN-FİNLANDİYA HMS1 1.30
778 GÜRCİSTAN-GALLER 1 VEYA 0 1.64
779 AVUSTURYA-SIRBİSTAN MS2 1.95
785 CEBELİTARIK-ESTONYA KGYOK 1.40

ORAN: 5.82

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!