comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (3 Eylül 2017)

03 Eylül 2017, Pazar 00:29
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (3 Eylül 2017)

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde.  

FutbolArena - İspanya 2. Ligi, İtalya 2. Ligi ve İspanya'dan Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.
 

VALLADOLİD-TENERİFE iddaa tahmini


İspanya 2. Ligi'ne 2'de 2 ile başlayan Tenerife'de moraller yüksek. Valladolid ise evinde Barcelona B'ye yenilip ardından Sevilla B'yi deplasmanda mağlup etti ve moral buldu. Ancak karşılarında güçlü bir rakip var. Valladolid'in evinde 2-1 yenildiği Barcelona B'yi, deplasmanda 3-0 mağlup eden Tenerife'nin gücü bu sonuçlardan da ortaya çıkıyor. Bana göre buradan mağlup olmadan dönerceklerini tahmin ediyoruz.
 

GAİS-ORGRYTE maçı ne olur?    

 
Son haftalardaki yükselişiyle GAİS, rakibi Orgryte'in 1 puan ve 1 sıra üzerine çıktı. Son 4 resmi maçın 3'ünü kazandılar ve bu süreçte sadece 2 gol yediler. Konuk ekip ise fena başlamadığı sezonda büyük bir düşüşe geçti. Son 5 lig maçından sadece 1 puan çıkarabildiler. Takımların form durumu, kadrosu ve saha avantajı GAİS'i ön plana çıkarıyor. Cazip orandan galibiyetlerine oynanır.
 

CORDOBA-ZARAGOZA maçı kaç kaç biter?

 
Tenerife'ye deplasmanda 1-0 yenilerek sezonu kötü açan Zaragoza, 2. hafta ise evinde Granada ile 1-1 berabere kalırken golü penaltıdan atabildiler. Kırmızı kart gören yeni transfer orta saha Raul Baena cezası nedeniyle burada forma giyemeyecek. Cordoba ise evinde Cadiz'e yenilse de ardından Albacete'yi deplasmanda 3-0'la geçerek moral buldu ve özgüven kazandı. Yeni transfer Sasa Jovanovic ilk maçında fileleri sarstı. Yine etkili olabilir. Ev sahibi galibiyete yakın. "1" tercihi cazip. Çifte şans riski azaltır. 
 

PERUGİA-PESCARA  alt-üst tahmini    

 
Ofansif futbol oynatmasıyla dünyaca üne sahip olan teknik direktör Zdenek Zeman, Pescara'da bu sezon daha ilk 2 resmi maçında etkisini gösterdi; Kupada Brescia'yı deplasmanda 3-1 yenip ligde de evlerinde Foggia'yı 5-1'le geçtiler. 2 maçta atılan 8 gol oyun yapılarının göstergesi. Perugia da onlardan farksız. Bu sezon 3 resmi maç oynayıp 3'ünü de kazandılar ve bu 3 maçta toplam 11 kez fileleri sarstılar. Bu kadar ofansif oynayan ve hücumda etkili olan iki ekibin kapışmasında 2.5 üstü ile 3.5 üstü tercihleri ideal duruyor. 
 

3 Eylül 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar

 
350 VALLADOLİD-TENERİFE  0 VEYA 2 1.37
348 PERUGİA-PESCARA 2.5 ÜST 1.35
362 CORDOBA-ZARAGOZA MS1 2.00
376 GAİS-ORGRYTE MS1 2.00

ORAN:7.39

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!