comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (28 Ekim 2017 Cumartesi)

28 Ekim 2017, Cumartesi 14:13
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (28 Ekim 2017 Cumartesi)

Kupa ve lig maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.  


387 HAUGESUND-BRANN iddaa tahmini


Brann'da cezaları biten savunmacı Acosta ile 7 gollü orta saha Barmen takıma dönüyor. Fakat son 4 maçını kaybeden konuk ekip ciddi bir düşüş yaşıyor. İlk 3 şansları devam ediyor olsada demoralize olmuş bir görüntü içindeler. Son 3 maçı boş geçerken hücumda zorlandılar. Haugesund saha avantajını iyi kullanan ekiplerden. Motivasyon olarak daha iyi durumda olan Haugesund'u galibiyete daha yakın görüyoruz.  


408 ALTINORDU-ESKİŞEHİR maçı ne olur?  


Eskişehir, Yücel İldiz'in göreve gelmesinden sonra evindeki iki maçı da 3'er gol atarak kazandı ama deplasmanda 3 gol yiyerek kaybetti. Hala güvenilir değiller. Ligde iki maçtır kazanamayan Altınordu, kupada Kars 36'ya evinde mağlup olarak elendi. Performanslarında düşüş var. 2.5 üstünü öneriyoruz.


126 LEVERKUSEN-KÖLN  maçı kaç kaç biter?


Son 4 lig maçında yenilmeden 8 puan toplayan Leverkusen, kupada da Union Berlin'i 4-1'le geçti. 20 ile Bundesliga'nın en fazla gol atan üçüncü takımı konumundalar ve bu golleri 12 farklı isimden buldular. Galibiyeti bulunmayan Köln karşısında favoriler ama kesinlikle 1.15'lik oran gerçeği yansıtmıyor. 9 maçta 14 gol yiyen savunma açıkçası bana güven vermiyor. Werder Bremen ile berabere kalıp kupada deplasmanda Hertha'yı 3-1 yenen Köln direnecektir. Karşılıklı golü öneriyoruz.


137 BAYERN MÜNİH-LEİPZİG alt-üst tahmini


Bayern Münih ile Leipzig, Almanya Kupası'nda hafta içi kozlarını paylaştı. Normal ve uzatma süresi 1-1 biten mücadelede Bayern Münih penaltı atışları sonunda tur atlayan taraf oldu. Şimdi ise Bundesliga'da kozlarını Münih'te paylaşacaklar. Çok daha yüksek tempoda bol pozisyonlu geçecek bir karşılaşma izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Leizpig, savunmayı düşünen oyunu bozmaya çalışan bir yapıda hiçbirzaman olmadı, bu deplasmanda da olmayacaktır. Geçen sezon oynadıkları lig maçında tam 9 gol atılmış, Bayern Münih gol düellosunu 5-4 kazanmıştı. Gollü bir maç bekliyoruz.


28 Ekim 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


137 BAYERN MÜNİH-LEİPZİG 3.5 ÜST 1.60
126 LEVERKUSEN-KÖLN VAR 1.65
408 ALTINORDU-ESKİŞEHİR 2.5 ÜST 1.45
387 HAUGESUND-BRANN MS1 2.00
ORAN:7.65

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!