comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (27 Ağustos 2017)

27 Ağustos 2017, Pazar 11:31
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (27 Ağustos 2017)

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig, Premier Lig ve İsviçre Ligi'nden Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı. 
 

ST.GALLEN-YOUNG BOYS iddaa tahmini


İsviçre Ligi'ne fırtına gibi giren, Şampiyonlar Ligi 3. Turunda Dinamo Kiev'i saf dışı bırakan sarı-siyahlılara adeta nazar değdi. Ligde üst üste yaşanan puan kayıplarının yanı sıra CSKA Moskova'ya da Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma mücadelesinde 1-0 ve 2-0 yenilerek Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. İki karşılaşmada da kötü oynamadılar ama şansızlık da yanlarındaydı. St.Gallen, 5 maçı geride kalan İsviçre Ligi'nde 2 galibiyet çıkarabildi. Son hafta Grasshoppers deplasmanında 2-0 kaybettiler. Young Boys tekrardan lige konsantre olacak ve rakibinden kalite olarak çok üstün. Artık kazanarak kötü gidişe son vereceklerini tahmin ediyoruz.
 

LIVERPOOL-ARSENAL maçı ne olur?    


Bültenin tek maç oynama şansı olan kapışmasında Liverpool ile Arsenal kozlarını paylaşıyor. Liverpool, hafta içi Hoffenheim'i bu sahada konuk etti. 2-1 kazandıkları maçın rövanşına müthiş başlayıp 4-2 kazandılar. Eksikleri dönünce ve Coutinho sorunu da çözülürse Liverpool'un maçlarında bol gol izleyeceğimiz kesin. Coutinho'nun Barcelona'ya transfer olmak istemesi, kulübün ise rakamı yukarda tutması Brezilyalı oyuncun da takımdan ayrı kalmasına neden oluyor. Bu maçta da ağrılarını bahane edip oynamayabilir. Sezona 4-3'lük Leicester galibiyetiyle başlayan Arsenal, Stoke City deplasmanında 1-0 kaybetti. Wenger için yine zirveye oynayamayacağı bir sezona hazır olalım. Mevcut kadro yapısı ve transfer yapmama cimriliğiyle Arsenal'in şampiyon olması Fransız teknik adam gidene kadar zor. Liverpool, Klopp yönetiminde bu sezon zirveye oynamak istiyor. 3-3'lük Watford beraberliğinin ardından ligde Crystal Palace karşısında 1-0 kazandılar. Bu mücadelede de kendi saha ve seyirci avantajını kullanacaklar. Hoffenheim karşısında Emre Can attığı goller ve oynadığı oyunla alkış aldı. Aynı iştahla başlarlarsa Klopp'un öğrencileri devreyi önde kapatacağını tahmin ediyoruz.
 

WEST BROMWİCH-STOKE  maçı kaç kaç biter?


West Bromwich, geçen hafta Burnley'yi de Tony Pulis skoruyla 1-0 yenerek 2'de 2 yaptı. Stoke ise Arsenal karşısında hakemin de yardımıyla çok şanslı bir galibiyet aldı. West Bromwich Menajeri Pulis yıllarca Stoke'u çalıştırdı. Eski takımına karşı 6 defa rakip oldu. 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Stoke'un oyun sistemi değişiyor olsa da Pulis onlara karşı nasıl sonuç alınacağını hala çok iyi biliyor. Tercihim ev sahibi. 
 

SİON-BASEL alt-üst tahmini


Basel'in halen ikna edici bir futbol oynadığını düşünmüyorum. Özellikle defansta kolay hatalar yapıyorlar. Belki Sion önünde 24 maçtır kaybetmiyorlar ama Delgado'nun futbolu bırakması, Doumbia-Janko ikilisinin bozulmasıyla van Wolfswinkel'i tek forvet olarak kullanılıyordu, yalnız kaldığı için Oberlin'i yanına attılar ama bu kez de uyumsuz bir ikili oldukları Lugano önünde görüldü. 3'lü savunmaya da alışamadılar. Steffen ve Elyounoussi'nin gününde olmaları belirleyici oluyor. Sion sezon öncesi takımın başına Lugano ile rüya gibi sezon geçiren Tramezzani'yi getirmişti ama Avrupa'ya erkenden veda etmeleri, ligdeki 3 maçlık galibiyet hasretleri olması bu müsabakayı kritik hale getiriyor. Motivasyonlarının üst düzeyde olmasını bekliyoruz. Kuponlara önerimiz goller. 
 

27 Ağustos 2017 Banko İddaa Hazır Kuponları


574 ST.GALLEN-YOUNG BOYS MS2 1.65
140 LIVERPOOL-ARSENAL İY1 2.4
137 WEST BROMWİCH-STOKE MS1 2.10573 SİON-BASEL 2.5 ÜST 1.55

ORAN:12.89



 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!