comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (16 Nisan 2018 Pazartesi)

16 Nisan 2018, Pazartesi 11:13
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (16 Nisan 2018 Pazartesi)

Günün maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.  

   

143 ANTALYASPOR-KONYASPOR iddaa tahmini


Colon maçı 35.dakikada tatil edilen Velez maçın kalanın ileri bir tarihte oynayacak. Bu maç ligde kalmalarını tescilliyebilir çünkü Chacarita kaybetti. Beraberlik onları kümede tutmaya yetecek.San Lorenzo, Godoy hezimetini rotasyon uyguladığı Sudamericana'daki Atletico Mineiro maçında sardı. Yine güçlü savunma yapmaya çalışacaklar. Yüksek orandan beraberlik denenebilir.

 

676 VELEZ-SAN LORENZO maçı ne olur?    

 

Ligde iddiasız kalan Newell's, Sudamericana'daki büyük fark yiyip, tek kelimeyle hiçbir şey yapmadan tamamladığı Paranaense maçından sonra bu mücadeleye çıkacak. Sarmiento'nuın sakatlığı ve kulüp içinde yaşanan ekonomik kriz onları derinden etkiledi. Talleres, zirvede koptu. Tek amacı ilk 5'te ligi bitirebilmek. Dengenin bozulmayacağını düşünüyoruz.
 

157 MAINZ-FREİBURG  maçı kaç kaç biter?


Ateş hattında yer alan Mainz, 6 haftadır 3 puan hasreti çekiyor. Freiburg da rakibi gibi 6 haftadır kazanamıyor ve Mainz ile aralarındaki puan farkı sadece 3. Bundesliga'da müthiş bir ligde kalma yarışı var. Bu maç adeta 6 puan değerinde. İlk yarıda kontrollü futbol izleyebiliriz. 
 

651 ADANASPOR-BOLUSPOR alt-üst tahmini


Adanaspor son haftalarda topladığı puanlarla düşme hattından hızla uzaklaşıp rahatladı. Boluspor da Play-off yolundaki rakiplerinden Elazığ'ı yenerek önemli bir avantaj elde etti. Konuk ekipte savunmadan Yusuf Emre cezalı. Gollü bir maç bekliyoruz.
 

16 NİSAN 2018 Banko İddaa Hazır Kuponlar

 

651 ADANASPOR-BOLUSPOR 2.5 ÜST 1.60
157 MAINZ-FREİBURG İY0 1.70
672 NEWELLS-TALLERES MS0 2.80
676 VELEZ- SAN LORENZO MS0 2.90


ORAN:22.09

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!