comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (1 Haziran 2017) 

01 Haziran 2017, Perşembe 11:05
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (1 Haziran 2017) 

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde. 

FutbolArena - İsveç, Danimarka ve Avusturya Ligi'nden Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı. 

  
RAPID WİEN-SALZBURG iddaa tahmini

 
Avusturya Kupasında Final tek maç üzerinden tarafsız saha olarak seçilen Klagenfurt Wörthersee stadında oynanacak. Rapid Wien sezon içinde çok istikrarsız sonuçlar aldı. Ön libero Hofmann ile 7 gollü forvet Kvilitaia sakatlar. Şampiyon Salzburg sezonu 2 kupa ile kapatmak istiyor. Ligde bu sezon 3 kez yendikleri Rapid Wien karşısında yine favoriler. Ancak ilk önerimiz goller. 

 
MIDTJYLLAND-RANDERS maçı ne olur?

 
İki ekip Avrupa Ligi bileti alabilmek için kapışacak. Maç Midtjylland'ın sahası MCH Arena'da oynanacak. 90 dakika sonunda eşitlik bozulmazsa uzatmalar penaltılar var. Ev sahibinde savunmadan Halsti cezalı. Hücum hattından Bruninho'nun durumu belirsiz. Randers'de ortasahadan 2 gollü Fisker ile 2 gollü forvet George'un sakatlıkları var. Midtjylland saha avantajı ile kazanıp istediğini alır.
 

ATVİDABERG-VARBERGS alt-üst iddaa tahmini

 
İsveç 2. Ligi'ne Atvidabergs de Varbergs de pek iyi başlayamadı. Özellikle konuk ekip son 2 haftada puan alamayıp tam 8 gol yiyerek form olarak dibe vurdu. Ev sahibi de istikrarsız bir performans sergiliyor. 10 hafta sonunda rakibinden 5 puan daha fazla toplamış olan Varbergs kötü gidişe son vermek için hırslı olacak ama ev sahibi de kolay pes etmez. Savunma zaafları olan iki ekibin maçı 2.5 üstü biter.


NORRKOPİNG-AIK STOCKHOLM maçı kaç kaç biter?

 
İsveç Ligi'nde bu sezonun en dikkat çeken takımı geride kalan 11 haftada Norrkoping oldu. Güçlü Malmö ile zirve yarışı veren ev sahibi ekip son 4 maçı da kazanmayı başarırken bu galibiyetlerden biri Malmö'ye karşı deplasmandaydı. Hafta sonunda ise cumartesi günü Halmstad'ı 3-2'yle geçmeyi başardılar. AİK ise pazartesi, Malmö ile karşılaştı. Yani konuk ekip 2 gün daha az dinlenmiş olarak bu maça çıkacak. Ancak onların da performansı küçümsenmemeli. Malmö mücadelesi öncesinde çıktıkları son 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik alırken gol yemediler. Onlar rakibin aksine defansif futbolu ön planda tutarak sonuca gidiyor. Burada da savunmayı sağlam tutma çalışacaklar. İlk 45 dakikada direnebileceklerini düşünüyoruz.
 

1 Haziran 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar


594 ATVİDABERG-VARBERGS 2.5 ÜST 1.55
593 NORRKOPİNG-AIK STOCKHOLM İY0 1.90
595 MIDTJYLLAND-RANDERS MS1 1.70
596 RAPID WİEN-SALZBURG 2.5 ÜST 1.60
 
ORAN: 8.00

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!