comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (1 Eylül 2017 Cuma)

01 Eylül 2017, Cuma 12:26
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (1 Eylül 2017 Cuma)

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde.  

FutbolArena - Milli Maçlardan Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı. 
 

ROMANYA-ERMENİSTAN iddaa tahmini

 
E Grubu'nda 6'şar puana sahip Romanya ve Ermenistan karşı karşıya gelecek. Bu grupta ikinci Karadağ ve üçüncü Danimarka'nın 10'ar puanı bulunuyor. İki takımın da hedefi grup ikinciliği. Bunun için de beraberlik iki takıma da yaramaz. Romanya basını tarafından çok eleştirilen Daum, olası bir mağlubiyet halinde kovulabilir. Zaten gergin bir basın toplantısını geride bıraktı. Savunma ve orta sahasında üst düzey oyuncusu yok. Hücumda Stancu ve Andone ile iş yapabilirler. Ermenistan, iç sahada Karadağ ve Kazakistan'ı yendikten sonra deplasmanda Karadağ'a kaybetti. Ancak dışarıda da gol atıyorlar. Mkhitaryan önderliğinde hücumda tehlikeliler. İlk maçı 5-0 kaybetmişlerdi ama hem Mkhitaryan yoktu hem de karşılaşmanın3. dakikasında10 kişi kalmışlardı. Bu kez durum farklı. “Var” seçimini öneriyorum.
 

ÇEK CUM.-ALMANYA maçı ne olur?    

 
Çek Cumhuriyeti Milli Takımı kötü bir eleme grubu performansı gösteriyor. Son olarak Norveç ile berabere kaldılar. Kuzey İrlanda'nın 4 puan gerisindeler. 6'da 6 yapan Almanya 27 defa rakip fileleri havalandırırken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Kadroda önemli bir eksik yok. Kazanmaya devam ederler.
 

RAFAELA-BANFİELD maçı kaç kaç biter?

 
Geçtiğimiz sezon kötü ortalamasından dolayı Arjantin'de küme düşen Rafaela, sezonu da açmadı. Deneyimli Juan Falcioni ile sezona müthiş futbolla gelen Belgrano zaferiyle giren Banfield, üretken bir takım. Özellikle Bertolo'nun bonservisini almaları, Mouche ve Datolo'nun yuvaya dönmesiyle süper golcüleri Cvitanich'i ellerinde tutmaları önemliydi. Sperduti'de bıraktığı yerden devam ediyor.Tarafsız saha Formosa'da oynanacak maçta favorim Banfield.
 

BOHEMİAN-GALWAY alt-üst tahmini    

 
İrlanda'da gelecek yıl takım sayısı 10'a düşeceği için bu sezon 3 takım lige veda edecek. Bu yüzden alt sıralarda kıyasıya bir mücadele var. Galway öne geçtiği maçta Shamrock'tan puan alamadı. Savunmadan Horgan cezalı durumda. Bohemian son haftalarda istikrarsız sonuçlar aldı. Ev sahibinde orta sahadan Ian Morris cezalı. Her sonuca açık bu kapışmada 2 ekiptende goller bekliyorum. En az 3 gol çıkar.
 

1 Eylül 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar

 
847 ROMANYA-ERMENİSTAN KGVAR 1.70
842 ÇEK CUM.-ALMANYA MS2 1.40
145 BOHEMİAN-GALWAY 2.5 ÜST 1.85
162 RAFAELA-BANFİELDMS2 1.70

ORAN: 7.48

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!