comScore

Fransa Ligi İddaa Tahminleri (5 Aralık 2020)

05 Aralık 2020, Cumartesi 10:59
Fransa Ligi İddaa Tahminleri (5 Aralık 2020)

Fransa Ligi'nde bugün oynanacak maçlara dair iddaa tahminleri haberimizde.

FutbolArena - Fransa Ligue 1'de heyecan devam ediyor. FutbolArena İddaa Yazarı Aytaç Korkmaz, günün maçlarını kaleme aldı.


Rennes - Angers maçı iddaa tahmini


Bordeaux ve PSG yenilgilerinin ardından yaklasık 50 dakika 10 kişi oynayan Strasbourg karşısında sahadan beraberlikle ayrılan Rennes'de işler iyi gitmiyor. Hafta içi Şampiyonlar liginde Krasnodar deplasmanından mağlubiyetle ayrılarak elendiler. Takım oldukça formsuz. Hücum temposu düşük olduğu gibi takım savunmasında da sorun yaşıyorlar. Ayrıca takımın yıldızı Camavinga potansiyelinin çok uzağında. Son dönemde düşüş gösteren takımlarsan biri olan Lens, Angers karşısında sahadan 3-1 yenik ayrıldı. İyi oynadıkları bölümde savunmadan çıkarken kaptırdıkları topta Lage'nin güzel golüyle geri düşmelerine rağmen reaksiyon gösterip beraberliği yakaladılar ama Bahoken'in nefis topuk golüyle maçtan düştüler. Vuruşun güzelliğinin yanında Lens savunmasının yerleşim hatası vardı. Hala puan anlamında iyi durumdalar ama sezon başındaki akıcı futbol yok. Rennes kötü gidişi durdurabilmek için kazanmak zorunda. Tempolu bir başlangıç bekliyorum. İki takımında son dönemde yaşadıkları savunma sıkıntılarıyla maç üste taşınabilir.


Montpellier - PSG maçı iddaa yorumu


Ligde son dört maçını kazanan Montpellier 6. sıraya kadar yükseldi. Lorient karşısında penaltı kaçırmalarına rağmen kazandılar ama son bölümde baskı yediler. PSG karşısınsa Covid 19 testi pozitif çıkan Delort forma giyemeyecek. Monaco faciasının ardından 2-1 öne gectiği Bordeaux maçında da puan kaybı yaşayan PSG hafta arası Manchester United'ı yenerek Şampiyonlar liginde üst tur kapısını araladı. Sarabia, Bernat ve İcardi forma giyemeyecek. Montpellier deplasmanı son dönemde PSG için en zorlu deplasmanların başında geliyor. Ancak Tuchel Bordeaux maçının ardından takımı hakkında oldukça memnuniyetsiz bir açıklama yaptı. Daha dikkatli oynayacaklarını düşünüyorum. PSG galibiyeti yanında 2,5 üst tercihi seçenekler arasında.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!