comScore

Fransa Ligi iddaa tahminleri (4-5 Şubat 2020)

04 Şubat 2020, Salı 13:45
Fransa Ligi iddaa tahminleri (4-5 Şubat 2020)

Fransa Ligi'nde hafta arası oynanacak maçlara dair iddaa tahminleri haberimizde.

FutbolArena - Fransa Ligi'nde heyecan hafta arası maçlarıyla devam edecek. FutbolArena iddaa yazarı Aytaç Korkmaz, haftanın maçlarından en güvendiği seçimleri yorumladı. İddaa tahminleri aramalarının yanıtları haberimizde.


Lille-Rennes maçı iddaa tahmini


Peş peşe alınan üç yenilginin ardından deplasmanda Strasbourg'u yenerek nefes alan Lille baştan sona üstün oynadı. Son olarak Gaitan'ı kadroya katan ekip Yusuf ve Weah'ın sakatlığında hücum rotasyonunda alternatif yarattı. Rennes ise Nantes karşısında son anlarda bulduğu iki golle maçı kazanmayı başardı. Bu sonuçla Marsilya ile puan farkını 3'e indirdiler. Lille açısından da ilk üç sıra için çok önemli bir maç. Kaybederlerse puan farkı 9 olacak ki işler epey zorlaştıracaktır. İki güçlü ekibi maçı çekişmeli olacaktır. Ben iki takımında gol bulacağına inanıyorum. Karşılıklı gol seçeneği ilk önerim.
 

Lyon-Amiens maçı iddaa tahmini


Nice karşısında oyun üstünlüğü elindeyken on kişi kalan Lyon eksik kaldığı bölümde golü bulup rakibi de 10 kişi kalmasına rağmen maçı kaybetti. Şampiyonlar ligi sıralamasının sekiz puan gerisinde bulunan ekibin daha fazla puan kaybına tahammülü yok. Ligde on maçtır kazanamayan Amiens bu süreçte sadece üç puan toplayabildi. Play-out hattındalar ve Dijon'un beş puan gerisindeler. Son oynadıkları Toulouse maçında hücum oldukça kısır bir oyun gördük. Genelde savunmada daha çok problem yaşayan ekip lig sonuncusunu yenemeyerek önemli üç puanı kaçırdı. Lyon maçın net favorisi. Ancak oranı yükseltmek adına 2,5 üst tercihi daha makul görünüyor.
 

Toulouse - Strasbourg iddaa tahmini


Üst üste on bir maç kaybeden Toulouse, Amiens deplasmanından beraberlikle dönerek ligde üç ay sonra puanla tanıştı. Sıralamanın dibinde yer alan ekibin bu noktadan sonra ligde kalması pek kolay görünmüyor. En azından play-out sıralamasını yakalamak isteyeceklerdir ama oynanan oyun bu anlamda da ışık vermiyor. Kupalardan elenen Strasbourg ligde Avrupa ligi sıralamasına yakın. Ancak Lille karşısında baştan sona mahkum oynadılar. Bir ara düşme hattına kadar gerileselerde son dönemde toparlandılar. Toulouse karşısında da favori durumdalar. Ancak Toulouse uzun süre sonra puan aldı. Nihayetinde az da olsa moral kazandılar. Bu durum ekstra motivasyona neden olabilir. 1,95 orandan 2,5 üst tercihi riski karşılayacaktır.
 

Montpellier - Metz maçı iddaa tahmini


PSG karşısında maçın başında  yenik duruma düşen ve on kişi kalan Montpellier maçı 5-0 kaybetti. Bu sonuçla dördüncü sıradayı Lille'ye kaptırdılar. Ancak mücadele sezon sonuna kadar sürecek gibi görünüyor. Ligde beş maçtır kaybetmeyen ve son beş maçı kazanan Metz ise düşme hattının yedi puan üzerine çıkmayı başardı. Bu gelişimde kaleci Oukidja'nin da önemli payı var. Montpellier iç sahada ligin en iyi ekiplerinden birisi. Mets'in formuna rağmen favori durumdalar. Ancak Metz son dönemde ofansif sorunları aştı. İki takımda gol bulabilir. Öncelikli seçimim karşılıklı gol var. Oranı arttırmak isteyenler maç sonucu 1 & 2,5 üst tercihini düşünebilir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!