comScore

Fransa Ligi iddaa tahminleri (25 Ocak 2020)

25 Ocak 2020, Cumartesi 09:34
Fransa Ligi iddaa tahminleri (25 Ocak 2020)

Fransa Ligi'nde haftanın öne çıkan iddaa tahminleri haberimizde.

FutbolArena - Fransa Ligue 1'de heyecan tam gaz devam ediyor. FutbolArena iddaa yazarı Aytaç Korkmaz, en güvendiği tercihleri yorumladı. İddaa tahminleri aramalarının yanıtları haberimizde.


Marsilya-Angers maçı iddaa tahmini


Son dokuz lig maçında sekiz galibiyet bir beraberlik alarak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştıran  Marsilya  Fransa kupasında da son 16'ya kalmayı başardı. Son maçta en yakın rakip Rennes'i deplasmanda mağlup etmeleri çok önemliydi. Bu sezon deplasmanlarda zorlanan Angers ise üç maçtır kaybetmiyor. Nice karşısında çok iyi oynadıkları devrenin son dakikasında yedikleri penaltı golü olmasa muhtemelen galibiyet alacaklardı. Son maçlarda oyun güçleri artmış görünüyor. Angers, Marsilya'ya her zaman sorun çıkaran bir ekip ama ev sahibi bu kadar formdayken 1,62 orandan denenmesi taraftarıyım. Tek dezavantaj adı West Ham ile anılan Payet'nin kadroda olmaması. Onun yokluğunda önemli bir sınav olacak.
 

Monaco-Strasbourg maçı iddaa tahmini


Oynadığı son altı maçta sadece PSG'ye yenilen Monaco ligde Avrupa sıralamasını kovalamaya devam ederken kupada da ilerliyor. Moreno'nun takımın başına geçmesiyle birlikte son PSG maçı hariç olumlu işaretler gösterdiler. Takım olma yolunda önemli mesafe kaydetmiş görünüyorlar. Üst üste üç maç kazanarak ligde rahatlayan Strasbourg kaybettiği Metz karşılaşmasında iyi oynamasına rağmen rakip kaleci Oukidja'nın özel performansını geçemedi. Lig kupasında Reims'e penaltılarla elenen ekip Fransa kupasında Marsilya ile eşleşti. Geçtiğimiz yıl bu sahada Monaco'yu 5-1 yenmişlerdi. Monaco'ya bir kez daha zorluk çıkaracaklarını düşünüyorum. İki ekibinde gol bulacağı tempolu bir maç bekliyorum. Gol var ya da 2,5 üst seçenekleri denenmeli.
 

St. Etienne-Nimes maçı iddaa tahmini


Puel'in göreve gelmesiyle çıkış yakalayan St. Etienne son maçlarda aldığı kötü sonuçlarla 15. sıraya kadar geriledi. Seyircisiz oynadıkları Nantes maçını 2-0 kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Öncesinde de PSG'den 6 gol yemişlerdi. Ligde oynadığı son 14 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Nimes oldukça kötü durumda. Ciddi bir rotasyonla oynadıkları Fransa kupası maçında Dijon'a 5-0 kaybettiler. Artık her maç hayati. Lig kupasında St. Etienne rakibini deplasmanda yenmeyi başarmıştı. Ev sahibi kötü gidişi durdurmak için daha uygun bir rakip bulamaz. St. Etienne galibiyeti denenmeli.
 

Lyon-Toulouse maçı tahmini


Fransa kupasında Nantes'i geçen Lyon lig kupasında da Lille'yi penaltılarla eleyerek finale kaldı. Ligde çok istikrarlı olmasalar da kupalarda iyi gidiyorlar. Ligde son sırada bulunan Toulouse ise haftalar ilerledikçe alt lige biraz daha yaklaşıyor. Bu noktadan sonra işleri pek kolay görünmüyor açıkçası. Lig kupası çeyrek finalinde bu sahada 4-1 kaybetmişlerdi. Çok kolay gol yiyorlar ve oyunda ışık vermiyor. Bu şartlarda Lyon net şekilde favori. Maç sonucu 1 ve 2,5 üst seçeneği değerlendirilebilir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!