comScore

Dünya Kupası Fransa - Hırvatistan İddaa maç tahmini

15 Temmuz 2018, Pazar 11:59
Dünya Kupası Fransa - Hırvatistan İddaa maç tahmini

Dünya Kupası'nda Fransa ile Hırvatistan final maçında karşı karşıya geliyor. Fransa Hırvatistan İddaa maç tahminini haberimizde bulabilirsiniz.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.
 

Dünya Kupası Fransa - Hırvatistan maçı İdaa maç sonucu


Dünya Kupası sahibini buluyor. Fransa ile Hırvatistan Dünya şampiyonluğu için artık son bir adım kalan bu maçta kazanan taraf olmak için mücadele edecek. Hırvatistan, grup aşamasından sonra oynadığı Danimarka, Rusya ve İngiltere karşılaşmalarının tamamını 120 dakika oynadı. Takımın fizik durumu bu final maçı öncesi çok önemli.

Fransa ise Arjantin, Uruguay ve Belçika maçlarını normal sürede geçmesini bildi. Ancak Hırvatistan o kadar güçlü bir orta sahaya sahip ki buraya kadar gelmesindeki en önemli rol orta sahanın ofans ve defansif anlamda müthiş işler çıkarması. Burada da en büyük pay, Altın Top ödülüne de yakın olan Modric'in. Final mücadelesinde iki takımın da karşılaşmaya temkinli başlaması muhtemel. Tercihimiz ilk yarıda beraberlik.
FRANSA - HIRVATİSTAN İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN >>
 

Fransa - Hırvatistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?


2018 Dünya Kupası'nın sahibi belli oluyor. Fransa ile Hırvatistan arasında oynanacak final karşılaşması 15 Temmuz Pazar saat 18.00'de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 
FRANSA - HIRVATİSTAN CANLI İZLE >>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!