comScore

İddaa banko kupon - Hazır iddaa tahminleri (2 Ocak 2021)

02 Ocak 2021, Cumartesi 10:11
İddaa banko kupon - Hazır iddaa tahminleri (2 Ocak 2021)

İddaa tahminleri, banko maçlar, günün iddaa yorumları gibi aramaların yanıtları haberimizde.

İddaa banko kupon, günün iddaa tahminleri, kazandıran iddaa yorumları gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. FutbolArena İddaa yazarları tarafından hazırlanan iddaa kuponu burada.

GÜNÜN İDDAA KUPONU 
Sivasspor - Denizlispor MS1 1.62
Alanyaspor - Başakşehir KG VAR 1.48
Galatasaray - Antalyaspor MS1 1.32

Toplam Oran: 3,16

GÜNÜN İDEAL KUPONU

Ankaragücü - Malatyaspor KG VAR 1.70
Frankfurt - Leverkusen 2,5 ÜST 1.35
Hatayspor - Konyaspor İY0 1.80

Toplam Oran: 4,13


Sivasspor - Denizlispor iddaa tahmini


Sivasspor pandemiden çok fazla etkilenen takımların başında geliyordu. UEFA Avrupa Ligi maçları da olunca yoğun fikstürde ligde istedikleri sonuçları alamadılar. Son olarak Beşiktaş deplasmanında kaybetseler de öncesindeki iki maçı kazandılar. Denizlispor ise Alanyaspor ve Erzurum galibiyetlerinin ardından son olarak sahasında Ankaragücü'ne kaybetti. Sivasspor kadro ve oyun olarak rakibinden iyi durumda. Ev sahibi kazanır.


Alanyaspor - Başakşehir iddaa tahmini


Alanyaspor son 3 lig maçında galibiyet alamadı ve 2 kez mağlup oldu. Liderliği kaptıran Akdeniz ekibi toparlanmak isteyecektir. Başakşehir de son 6 lig maçını kazanamadı ve artık kötü gidişe dur demek istiyor. KG VAR tercihi oldukça cazip.


Galatasaray - Antalyaspor iddaa tahmini


Galatasaray ligde aldığı galibiyetlerle zirveye oturdu. Sarı kırmızılılarda maç öncesi yeni yıl kutlamalarında yüzünde havai fişek patlayan ve görem yetisini kaybetme tehlikesi bulunan Omar yok. Bu durum takımı da duygusal anlamda etkiledi. Antalyaspor son olarak Hatayspor'a 6-0 mağlup oldu ve büyük bir yara aldı. Sarı kırmızılı futbolcular kazanarak galibiyeti takım arkadaşları Omar'a armağan etmek isteyecetir. Ev sahibi kazanır.

İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!