comScore

İBB meclis toplantısı canlı İZLE (Ekrem İmamoğlu meclis toplantısı canlı yayın twitter)

08 Temmuz 2019, Pazartesi 11:53
İBB meclis toplantısı canlı İZLE (Ekrem İmamoğlu meclis toplantısı canlı yayın twitter)

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetiminde bugün gerçekleştirilecek meclis toplantısını canlı yayınla takip etmek isteyenler haberimizde yer alan yayını takip edebilirler.

İBB meclis yayını, İBB meclis toplantısı canlı izle, İBB meclis toplantısı izle, İBB meclis toplantısı yayın, İBB Ekrem İmamoğlu meclis toplantısı canlı izle, İBB Ekrem İmamoğlu meclis toplantısı canlı yayın, İBB meclisi izle, İBB meclisi canlı izle, İBB meclis toplantısı canlı gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. 


İBB meclis toplantısı canlı İZLE (Ekrem İmamoğlu İBB meclis toplantısı twitter İZLE)


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 23 Haziran'da başkan seçilmesinin ardından ilk kez meclis toplantısı düzenlenecek. Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında başlayacak İBB meclis toplantısı canlı yayınla ekranlara gelecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun twitter hesabı üzerinden de paylaşılacak olan canlı yayına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

İBB MECLİS TOPLANTISI CANLI İZLE 
 

Ekrem İmamoğlu kimdir, nereli? Ekrem İmamoğlu hayatı


1970 Trabzon doğumlu olan Ekrem İmamoğlu, Trabzon Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olan Ekrem İmamoğlu, yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında yüksek lisans yaptı. 1992'de inşaat ve taahhüt işlerine giren Ekrem İmamoğlu, aile şirketinde iş hayatına başladı. Ardından bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı. Ekrem İmamoğlu okul yıllarında amatör olarak futbol da oynadı. 2009 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve ardından 2014 seçimlerinde de Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde yaptığı projelerle dikkat çekti. Ekrem İmamoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır. Ekrem İmamoğlu 1991 yılından bu yana Beylikdüzü'nde yaşamaktadır.

EKREM İMAMOĞLU TWITTER ADRESİ İÇİN TIKLA

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!