comScore

Hoffenheim Hoffenheim

Hoffenheim 1-2 Manchester City maç özeti ve golleri (İZLE)

02 Ekim 2018, Salı 21:47
Hoffenheim 1-2 Manchester City maç özeti ve golleri (İZLE)

Hoffenheim - Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geldi. Hoffenheim 1-2 Manchester City maç özeti ve golleri izlemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - Hoffenheim 1-2 Manchester City maç özeti ve golleri. Bundesliga ekibi Hoffenheim sahasında İngiltere Premier Lig son şampiyonu Manchester City takımını ağırladı. Şampiyonlar Ligi tarihinin en erken golünün atıldığı karşılaşmadan  Manchester City son dakikalarda bulduğu gol ile mücadeleden galip ayrıldı. Hoffenheim 1-2 Manchester City maç özeti ve golleri haberimizde.


HOFFENHEİM - MANCHESTER CİTY MAÇ ÖZETİ 


Alman ekibi Hoffenheim, Manchester City ile sahasında zorlu bir 3 puan mücadelesi verdi. Hoffenheim mücadeleye adeta gol ile başladı. 50. saniyede Şampiyonlar Ligi tarihinin en erken gollerinden birini atan Hoffenheim 7 dakika sonra kalesinde berbaerlik gölünü gördü. Kun Agüero 8. dakikada attığı gol ile Hoffenheim'ın şok golüne cevap vermiş oldu.

İSPANYOL YILDIZDAN GALİBİYET GOLÜ
Mücadelenin ikinci yarısından gol arayan Manchester City pozisyonlarını sıklaştırdı. Guardiola yönetimindeki Manchester City mücadelenin bitimine az süre kala David Silva ile bulduğu golle mücadeleden 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
 

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?


Bein Sports tarafından yapılan açıklama sadece ilk hafta maçlarının alındığı önümüzdeki maçların yayın hakkı için görüşmelerin sürdürüldüğü belirtilmişti. Bein Sports resmi kaynaklarında yapılan açıklamaya göre bu hafta içinde oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacağını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!