comScore

Hırvatistan - Kosova tatil edildi

02 Eylül 2017, Cumartesi 22:32
Hırvatistan - Kosova tatil edildi

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde grubumuzdaki bir diğer müsabaka Hırvatistan - Kosova maçı olumsuz hava koşullarından dolayı ertelendi. 

FutbolArena - 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'nin grubunda Hırvatistan ile Kosova arasındaki müsabaka olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Maç öncesi başlayan ve karşılaşma oynandığı sırada etkisini hiç yitirmeyen yoğun yağmur sebebiyle zeminin elverişsiz olmasından ötürü müsabakanın hakemi 24. dakikada maçı tatil etti. 
 

Hırvatistan - Kosova maçı ne zaman oynanacak?


2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Futbol takımımızın da grubunda yer alan Hırvatistan ile Kosova arasındaki mücadele olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Maçın başından itibaren etkisini hiç kaybetmeyen yağmur yağışından dolayı ağırlaşan zeminde futbolcular pas atmakta dahi zorlanırken, 24. dakikada maçın hakemi Johannesson oyunu durdurdu. 

Hırvatistan - Kosova maçının hakemi Johannesson 24. dakikada oyunu durdurduktan sonra gözlemciler ve maçın yetkilileriyle bir görüşme yaptı. İsveçli hakem bu sırada zemini de inceledi fakat yağmur şiddetini hiç dindirmeyince, topun hiç sekmemesinden dolayı futbolcuları soyunma odasında davet etti ve maçı tatil etti. 
FIFA'DAN AÇIKLAMA

FIFA, yoğun yağış sebebiyle tatil edilen Hırvatistan - Kosova maçına 3 Eylül Pazar günü devam edileceğini açıkladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!