comScore

Hercai 38. bölüm fragmanı izle 20 Mart (Hercai yeni bölüm fragmanı çıktı mı?)

20 Mart 2020, Cuma 23:27
Hercai 38. bölüm fragmanı izle 20 Mart (Hercai yeni bölüm fragmanı çıktı mı?)

Hercai dizisi 37. bölüm yayınlandıktan sonra Hercai dizisi 38. bölüm fragmanı en çok aranan konular arasında yer aldı. Hercai yeni bölüm fragmanı izle ve Hercai 38. bölüm fragmanı izle için detaylar haberimizde.

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'de Hercai dizisinin 37. bölümü ekranlara geldikten sonra 20 Mart Cuma gecesi Hercai 38. bölüm fragmanı çıktı mı? sorusu popüler oldu. Hercai'nin son bölümünde intikam planını yeniden canlandırmak isteyen Azize, Reyyan'ın üveyliğini kullanır ancak bu durum Reyyan ve Azize'nin karşı karşıya gelmesine neden olur. Hercai'nin gelecek haftaki bölümünü merak edenler Hercai yeni bölüm fragmanı izle ve Hercai 38. bölüm fragmanı izle aramalarını yapıyor.
 

Hercai yeni bölüm fragmanı izle (Hercai dizisi özet)


Sultan, yeni yardımcısıyla çok mutlu. Reyyan olanlardan sonra nasıl kararlar alacak? Miran, Şükran'ın gönlünü alabilecek mi? Hazar'ın en zor zamanında Miran yanında... Her zorluğun üstesinden gelecek güçlü bir sevgi. Sen bana gelene kadar ben buradan ayrılmayacağım Reyyan! Olanlardan kendini suçlayan Miran, bu durum karşısında ne yapacak? Reyyan, tehlikeyle karşı karşıya kalacak! Yaren sabrının sınırında! Miran'ın alacağı haber sonrası neler yaşanacak? Reyyan'sız geçirdiği her dakika nefessiz kalan Miran zor anlar yaşıyor. İnsanın huzur bulduğu tek yer sevgilinin yanıdır. Çünkü o yoksa nefessiz kalır. Senin suçlayacak kimsen yok Azat! 


 

Hercai dizisi haberleri


Her hafta hem Türkiye hem de dünya listelerine girmeyi başaran Hercai, Türkiye'nin dijitalde en çok ilgi uyandıran dizisi olarak birçok ödüle layık görülüp, dijitalde birçok ilki başarmaya devam ediyor. Hercai, dün akşam ekrana gelen bölümüyle izleyicilerini ekran başından da ayırmadı.
İspanya'da yayınlandığı kanal olan Nova TV "TV Dizi Ödülleri" için bir halk oylaması düzenledi. Adaylar arasında yer alan Hercai ise neredeyse tüm ödülleri kazandı. Hercai'nin aldığı ödüllerin kategorileri ise, En İyi Dizi: Hercai, En İyi Türk Dizisi: Hercai, En İyi Çift: Reyyan ve Miran(ReyMir), Mr. Nova Ödülü: Akın Akınözü, En İyi Kadın Oyuncu: Ebru Şahin, En İyi Kötü Karakter: Nasuh, En İyi Gerilim Sahnesi: Nasuh ve Azize olmak üzere toplam yedi kategoride ödülleri topladı.
 

Hercai dizisi 38. bölüm fragmanı ATV


Hercai dizisi 37. bölüm yayınlandıktan sonra Hercai dizisi 38. bölüm fragmanı en çok aranan konular arasında yer aldı. Hercai dizisi ATV'de yayınlanan bölümüyle nefes kesti. Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı izle, Hercai 38. bölüm fragmanı izle, Hercai yeni bölüm fragmanı çıktı mı? gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Hercai dizisi her Cuma akşamı ATV'de ekranlara gelmeye devam ediyor. Hercai dizisinin 38. bölüm fragmanını izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

HERCAİ 38. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!