comScore

Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanı İZLE - Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı İZLE

18 Ekim 2019, Cuma 23:54
Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanı İZLE - Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı İZLE

Her Yerde Sen dizisi son bölüm olan Her Yerde Sen 18. bölümünün yayınlanmasının ardından Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı olan Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı olan Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde. 

FOX TV'de Her Yerde Sen dizisi 18 Ekim 2019 Cuma günü 19. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Her Yerde Sen dizisi son bölümden sonra Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Yerde Sen dizisinde Selin Eylül'le yakınlaşırken Burak da Demir'le yüzleşir. Her şeyini kaybetmek üzere olan Demir bir fırsat daha yakalar. Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı olan Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanını izlemek için tüm detaylar haberimizde. 


Her Yerde Sen dizisi Demir Erendil kimdir? (Furkan Andıç kimdir?)


Zeki, titiz, kuralcı bir adam. Genç yaşında oldukça başarılı projelerle dünya çapında adından söz ettiren bir yönetici olan Demir için başarı her şeyden önde gelir. Kuralcı ve sert görünümünün altında ise çok merhametli bir adam gizlidir.  Çocuk yaşta aldığı yaraların üstüne aşk hayatında yaşadığı kalp kırıklığı onu böyle sert ve savunmacı bir adam yapmıştır. En büyük amacı ise babasından daha başarılı ve dirençli olup çocukken kaybettiklerini geri almaktır. Bu amaca ulaşmak için geldiği İstanbul'da deli dolu bir kız olan Selin ile aynı evde yaşamaya mecbur kalır.  Bundan sonra hayatını kontrol etmek oldukça zorlaşacaktır…  Kendini korumak ve amacına ulaşmak için evde ve işte kendi kurallarını koymak üzere diretirken Demir ne kadar reddetse de kalbinin kilitleri bir bir açılacaktır.

FURKAN ANDIÇ
4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren Andıç, American Academy of Dramatic Arts'ta oyunculuk  eğitimi almıştır.

Her Yerde Sen (2019)
Kardeş Çocukları (2019)
Meryem (2017)
Tatlı İntikam (2016)
Kırgın Çiçekler (2015)
2015 Kaçak Gelinler (2015)
Aşk Ekmek Hayaller (2014)
Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu (2012)
Umutsuz Ev Kadınları-2011
2011 Kolej Günlüğü (2011)


 

Her Yerde Sen künyesi ve hikayesi


YAPIM: KARGA SEVEN PICTURES
YAPIMCL: ÖMER ÖZGÜNER & ÜMMÜ BURHAN
YÖNETMEN: ENDER MIHLAR
SENARYO: DENİZ YEŞİLGÜN & ESRA ÇETEK YILMAZER
UYGULAYICI YAPIMCI: SEÇİL İSSİ

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.
 

Her Yerde Sen dizisi 19. bölüm fragmanı Fox TV


Her Yerde Sen dizisi son bölüm olan Her Yerde Sen 18. bölümün yayınlanmasının ardından Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı olan Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı izle, Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanı izle, Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanını nasıl izlerim? şeklinde arama yapanlar için Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanı olan Her Yerde Sen 19. bölüm fragmanını izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!