comScore

Hatayspor-Medipol Başakşehir canlı izle, Hatayspor-Medipol Başakşehir şifresiz İZLE (Hatayspor-Medipol Başakşehir beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

14 Eylül 2020, Pazartesi 20:05
Hatayspor-Medipol Başakşehir canlı izle, Hatayspor-Medipol Başakşehir şifresiz İZLE (Hatayspor-Medipol Başakşehir beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Hatayspor - Medipol Başakşehir Süper Lig 1. hafta müsabakası saat 20:00'de. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 1. haftasının kapanış maçında Hatayspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçı saat 20:00'da başlayacak. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçının 11'leri belli oldu. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Hatayspor - Medipol Başakşehir bein sports canlı izle bilgileri haberimizin devamında. 
 

Hatayspor - Medipol Başakşehir maçı ilk 11'leri


Hatayspor: Mohamedi, Yusuf, Dos Santos, Mesut, Popov, Sackey, Rayane, Selim, Ribeiro, Gökhan, Mame Diouf

Başakşehir:  Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Aleksic, Edin Visca, Crivelli, Demba Ba


Hatayspor - Medipol Başakşehir maç haberleri


Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir, yeni sezonun ilk maçında yarın deplasmanda A.Hatayaspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayarak tarihinin ilk şampiyonluğunu elde eden Medipol Başakşehir, 2020-2021 dönemini Hatayspor deplasmanında açıyor. Turuncu-lacivertliler, bu akşam saat 20.00'de Gaziantep'teki Kalyon Stadı'nda Hatayspor ile mücadele edecek. (İHA)
 

Hatayspor - Medipol Başakşehir Süper Lig


Bir yandan da kadro planlamasını sürdüren turuncu-lacivertli takım, Gael Clichy, Gökhan İnler, Eljero Elia ve Robinho ile yollarını ayırırken; Chadli, Rafael ve Hasan Ali Kaldırım'ı ise renklerine bağladı. Başakşehir; Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda ter dökeceği yeni sezona Hatay temsilcisi karşısında alacağı 3 puanla güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Geride kalan sezonda ligin ilk maçında Yeni Malatyaspor'a 3-0 kaybeden İstanbul ekibi, ondan önceki üç sezona ise gol yemeden aldığı galibiyetlerle start vermişti.


Hatayspor - Medipol Başakşehir beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 1. haftasında Hatayspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçı saat 20:00'da başlayacak. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçını beIN Sports 1 canlı olarak yayınlayacak. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Hatayspor - Medipol Başakşehir canlı izle, Hatayspor - Medipol Başakşehir şifresiz izle, Hatayspor - Medipol Başakşehir bein sports izle, Hatayspor - Medipol Başakşehir bein sports canlı izle, Hatayspor - Medipol Başakşehir bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Hatayspor - Medipol Başakşehir maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 
CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!