comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hami Mandıralı, Ersun Yanal'ı bombaladı

27 Ekim 2016, Perşembe 20:33
Hami Mandıralı, Ersun Yanal'ı bombaladı

Trabzonspor'u geçen sezon çalıştıran Teknik Direktör Hami Mandıralı, Ersun Yanal'ı eleştirdi.

FutbolArena - Trabzonspor'un geçen sezonki teknik direktörü Hami Mandıralı, gündeme yönelik flaş açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da konuşan Hami Mandıralı, hakem Deniz Ateş Bitnel hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. Bilindiği üzere Deniz Ateş Bitnel kendisini yardımcı hakemlerin yaktığını ve Trabzonspor ile birlikte mağdur olduğunu açıklamıştı.
"DENİZ ATEŞ BİTNEL'E HAKKIM HELAL OLSUN"

Mandıralı bu konu hakkında, "Öncelikle liderlerin kararları önemlidir. O maçın lideri Deniz Ateş Bitnel'di, bu saatten sonra günah çıkarma kimseyi kurtarmıyor. Dediklerinde belki doğruluk payı vardı fakat benim kariyerimdeki önemli bir galibiyet alınmış oldu. İnsanoğludur, hata yapabilir, hakkım helal olsun. Deniz Ateş Bitnel'in gözüne bakarak sende hiç vicdan var mı? dedim sonra da bir şey demedim” şeklinde konuştu.

HAMİ MANDIRALI'DAN ERSUN YANAL'A SERT ELEŞTİRİLER

Trabzonspor'un şimdiki Teknik Direktörü Ersun Yanal hakkında da konuşan Mandıralı, "Sezon öncesi Trabzonspor'un başındaki adamla (Ersun Yanal) çalışmam teklif edildi, reddettim. Şu anda, Trabzon'un başındaki adam, Trabzonspor'a gelmeden önce, “Mourinho da gelse Trabzonspor'a boşa” demişti sonra kendisi geldi" ifadelerini kullandı.

"ERSUN YANAL'I BEĞENMİYORUM"

Ersun Yanal'ı beğenmediğini de söyleyen Hami Mandıralı, "Türkiye'nin en iyi hocalarından olduğunu söylüyorlar. Ben bu fikre katılmıyorum. Şahıs olarak ben Ersun Yanal'ı beğenmiyorum. Ersun Yanal beni ilgilendirmez. Ben hep Trabzonspor'u düşünürüm. Taraftar arayıp halen Trabzonspor'u bana soruyor. Trabzonspor bizim için farklıdır, gel derlerse geliriz, git derlerse gideriz” dedi. Bu sezon yapılan transferlerle ilgili olarak da konuşan Mandıralı "Şimdi bakıyorsunuz; transfer yapıldı sol bek alındı ama sol bekte Mustafa Akbaş oynuyor." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!