İşlerinin çalışmak olduğunu belirten Mandıralı, "Mevcut kadroyla en iyisini yapma çalışıyoruz. Elimizden gelen bu maçta bu kadardı. Yenilebilirdik de kazanabilirdik de ama oynanan futbol ne camiamızı ne bizleri ne oyuncularımızı tatmin etmedi" diye konuştu.
13316-resim
Mandıralı, bir soru üzerine kendisinin bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşmesinin olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:
"Şahsım ile ilgili ne olacak ne olmayacak bilmiyorum. Çalışacaklar mı bizimle, çalışmayacaklar mı bilmiyorum. Biz çalışacakmışız gibi kendimizi hazırlıyoruz. Bir scout ekibi kuruldu. Oyuncular bize sunuyorlar, biz izliyoruz, fikirlerimizi söylüyoruz. Trabzonspor'un mutlaka kabuk değiştirmesi oyuncu kadrosunu gözden geçirmesi lazım. Yarışmacı takım olmak istiyorsanız bütünüyle, sahanın her yerinde güçlü olmalısınız. Biz bunun sıkıntısını çekiyoruz."

