comScore

Haluk Levent Srebrenitsa sözleri (Srebrenitsa katliamı yıldönümü 11 Temmuz)

11 Temmuz 2018, Çarşamba 08:52
Haluk Levent Srebrenitsa sözleri (Srebrenitsa katliamı yıldönümü 11 Temmuz)

Srebrenitsa katliamı yıldönümünde en çok arama yapılan konuların başınad Haluk Levent'in Srebrenitsa katliamı sözleri geliyor. Srebrenitsa katliamıyla ilgili olarak Haluk Levent ne demişti? Srebrenitsa katliamının yıldönümünde Haluk Levent'in Srebrenitsa katliamı sözlerine dair tüm detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Bugün Srebrenitsa katliamının yıldönümü. Srebrenitsa katliamı yıldönümünde twitter'da Srebrenitsa katliamı hakkında birçok mesaj atıldı. Aradan tam 23 yıl geçmesine rağmen Boşnak halkı için kapanmayan bir yara olan Srebrenitsa katliamı hakkında merak edilen birçok detay var. Örneğin Srebrenitsa katliamı ne zaman oldu? Srebrenitsa katliamıyla ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar Srebrenitsa katliamıyla ilgili hazırladığımız haberin devamında bulabilirsiniz. Srebrenitsa katliamı ne zaman oldu? Srebrenitsa katliamı nerede yapıldı? Srebrenitsa katliamı yıldönümü ve Srebrenitsa katliamı hakkında tüm detaylar FutbolArena'da!

Srebrenitsa katliamı yıldönümüde akıllara gelen ve araştırılma yapılan bir diğer konu da Haluk Levent'in Srebrenitsa sözleri oldu. Haluk Levent'in Srebrenitsa sözleri ve Srebrenitsakatliamına dair söyledikleri, Haluk Levent'in Srebrenitsakatliamı yürüyüşü için yapıkları ve Srebrenitsakatliamına diğer tüm ayrıntıları haberimizde derledik. 
Ne güzel baktın bana, ne güzel ne güzel
Görmedim diyar diyar görmedim senden güzel
Sonunu hazırladık emanet ellerle
Katliamlar yaşadın hüzünlü gözlerinde
 
Seni kurtaramadık hiçbirşey yapamadık
Yüreğim buruk yüreğim hasta
Tam 16 yıl oldu seni unutamadık
Affet bizi Srebrenista
 
Her Temmuz'un 11'i yaralar kan bağlar
Düşündükçe ağlaşır çocuklar ve kadınlar
Bazen canavardır uygarlık denen illet
Çağ dışı kalır bazen insanlık medeniyet



Haluk Levent Savaşta yaşanan büyük dramı 2010 yılında çıkan “Karagöz ve Hacivat” albümündeki “Srebrenitsa” şarkısında anlatan Haluk Levent, şarkıya Bosna'da geçtiğimiz yıl klip çekti. Şehir turu sırasında duygusal anlar yaşayan Haluk Levent, ”Bunlar unutulacak acılar değil. İnsanların gözlerindeki acıyı halen görebiliyorum. Ben de şehirle aynı adı taşıyan şarkıma burada klip çekmek istedim. Buradaki hayatı resimledik. Çok hüzünlendim” sözleriyle duygularını ifade etti.
 

Haluk Levent kimdir?


Haluk Levent, 26 Kasım 1968 tarihinde Adana-Yüreğir'de dünyaya geldi. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu'nda okuyan Levent, liseyi Adana Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe Bölümü'nde kısa zamanlar öğrencilik yaptı. Haluk Levent, üniversite giriş sınavlarını kazansa da eğitimini düzenli bir şekilde ilerletemiyordu. Bu durumda ailesinin maddi sıkıntıları da önemli bir rol oynuyordu. Sürekli sınavlarla uğraşırken bir yandan da ticaret yapmaya başladı. Ticari açıdan başarısız olunca yaşadığı yeri terk etti ve çeşitli şehirlerde şarkı söylemeye başladı. İlk albümünün isminin “Yollarda” olmasının sebebi, hayatının bu kısmını sürekli yollarda geçirmesidir. Levent, 1992 senesinde İstanbul- Ortaköy'de çeşitli barlarda çıkmaya başladı. Bu dönemde tanıştığı sanatçılar sayesinde şarkılarını geliştirdi. Yapımına 1990 senesinde başladığı “Yollarda” isimli ilk albümü 1993 senesinde yayınlandı. Bu albüm, “Anadolu Rock” türünün Türkiye'de ikinci kez gündeme gelmesini sağladı. İlk albümünün yaklaşık iki yüz bin satması üzerine 1995 senesinde “Bir Gece Vakti” albümünü yayınladı. Sanat yaşamına on iki albüm, bin konser, iki kitap, yüzlerce ödül, yardım konserleri, iki tane rekor konser (on iki saatlik) ve onlarca çevre davası sığdırdı. 2013 senesindeki gezi eylemlerine de katılan Haluk Levent, gezi parkında söylediği şarkıyla da gündeme gelmişti.  Haluk Levent bir kız çocuğu babasıdır.

SOSYAL MEDYADA SREBRENITSA KATLİAMI MESAJLARI

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!