comScore

Hakmar indirimli ürünler 9 Ağustos (Hakmar kampanyalı ürün kataloğu 9 Ağustos)

06 Ağustos 2018, Pazartesi 16:55
Hakmar indirimli ürünler 9 Ağustos (Hakmar kampanyalı ürün kataloğu 9 Ağustos)

Hakmar indirimli ürünler belli oldu mu? Hakmar 9 Ağustos tarihleri arasında haftanın ürünü hangisi? Hakmar haftanın ürünü fiyatı ve ürün adı ne? Hakmar üzerinden alışveriş yapanlar için Hakmar indirimli fırsat ürünleri ve Hakmar kampanyalarını sizler için derledik.

Hakmar kampanyaları 2018! Hakmar haftanın ürünü hangisi? Hakmar haftanın ürünü uygulamasında 9 Ağustos tarihleri arasında hangi ürünün fiyatında indirim yapıldı? Hakmar üzerinden alışveriş yapanlar için Hakmar indirimli fırsat ürünlerini hazırladık. Hakmar halk günü, Hakmar değişmeyen fiyatlar, Hakmar haftanın ürünü ve Hakmar kampanyalar aramalarının detayları haberimizde.


Hakmar haftanın ürünü hangisi (Hakmar 9 Ağustos kampanyalar)


Hakmar alışveriş yapmak isteyenler için Hakmar indirimli ürünler haberimizi hazırladık. Hakmar gıdadan, tekstile, şarküteri ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürünü indirimli şekilde alabilirsiniz. Hakmar Ağustos ayında yapılan fırsat kampanyalarını haberlerimizden takip ederek indirimli ürünler fırsatından faydalanabilirsiniz. 

HAKMAR 9 AĞUSTOS ÜRÜN KATALOĞU
Kinetix bay/bayan spor ayakkabı 59,95 TL
Lastikli penyeli çarşaf 18,95 TL
Saten güneşlik 250x200cm 24,95 TL
Sedefli tül 250x200cm 29,95 TL
Gezer bayan terlik 8,95 TL
Mega kutu 14,95 TL
Ayak izi paspas 5,95 TL
Çocuk tayt 7,95 TL


Hakmar ne zaman kuruldu? Hakmar'ın vizyonu ve misyonu nedir?


1997 yılında İstanbul Pendik'te kurulan Hakmar Alışveriş Merkezleri, öncelikle bu bölgede hızla büyüyerek, bugün şube sayısını 25'e çıkartmış, deneyimli personel kadrosu ve binlerce m2‘lik satış alanı ile son yıllarda sektörün dikkat çeken firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Yüksek satın alma gücü, dinamik yapısı ve perakendeciliği iyi bilen yönetimiyle Hakmar; hizmet kalitesini ve ürün çeşitliliğini sürekli olarak geliştirmektedir.

Hakmar'ın Vizyonu: Hakmar'ın perakende sektöründe sürekli gelişimini hedef alan, nihai müşteri memnuniyetini sağlayan, güvenilir ve saygın bir kuruluş olmaktır.

HAKMAR AKTÜEL ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!