Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin yönetimin görev süresini 6 aydan 30 aya çıkartan maddeyi iptal etmesinin ardından bordo-mavili yöneticilerin her hangi bir açıklama yapmaması kafaları karıştırdı.
Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Trabzonspor'un 25-26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda 68. Maddeye, "Yönetim kurulunun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir" şeklinde eklenen geçici maddeyi iptal etmişti.
Bu gelişme üzerine mevcut yönetimin Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a seçim maddesi mi ekleyeceği, yoksa davayı temyiz için Yargıtay'a mı getireceği belirsizliğini koruyor.
YÖNETİM ORTAK BİR KARAR ALACAK
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kararı Yargıtay'a getirmek istediği ancak yönetimin içerisindeki birçok ismin ise Aralık ayında seçim yapılması yönünde tavır aldığı öğrenildi. Seçim yapılmasını isteyen yöneticilerin, "4 arkadaşımız istifa etti, yeni bir ekiple güven tazeleyip yola devam etmemiz daha doğru olur" düşüncesinde olduğu ifade edildi. Hacıosmanoğlu'nun birkaç gün içerisinde Trabzon'a gelerek yönetim kurulu ile bir toplantı yapacağı ve ardından alınacak olan kararın kamuoyuna duyurulacağı açıklandı.
Uzun süre yedek bekledikten sonra kart cezalısı ve sakat futbolcuların çokluğunda forma şansı bulan Kadir Keleş, performansı ile büyük beğeni topladı.
Sol bek mevkiinde vazgeçilmezler arasına girmeyi başaran genç futbolcunun performansı takım arkadaşları tarafından da alkışlandı. Kadir Keleş, Trabzonspor formasını giymenin kendisi için hayal gibi olduğunu belirterek, "Bu forma için çok bekledim ve çok çalıştım. Bir daha çıkarmak istemiyorum. Umarım hocam performansımı beğenmiştir ve kendimi göstermişimdir" dedi.
AKÇAY YÖNETİME RAPOR SUNACAK
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay da, devre arasındaki transfer sezonuna az bir zaman kala yönetim kuruluna yapılmasını istediği takviyelerle ilgili bir rapor sunacak Akçay'ın sunacağı raporda özellikle forvet mevki için bir futbolcu isteyeceği, ayrıca diğer mevkiler için de Türk futbolcu takviyesi yapılmasını talep edeceği öğrenildi. Akçay, "Gelecek sezon yabancı sayısı daha da düşecek. Bu nedenle transfer çalışmalarımıza daha çok dikkat etmeliyiz. Bu konuda hata yapma lüksümüz yok" diyerek, transfer çalışmaları konusunda çok titiz davrandıklarını vurguladı.

