comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu & Emniyet arasında gerginlik!

07 Ekim 2013, Pazartesi 09:35

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, kendisini uyaran Emniyet Müdürü'nü dinlemediği ve uyarıların ardından sert diyalogların yaşandığı ifade edildi.

İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Suat Ekici'nin, olaydan önce “Bekleyin, stat boşalsın öyle çıkın” dediği, Trabzonspor Başkanı'nın ise buna, “Hayır, beklemeyiz. Bir şey olmaz, çıkacağız” karşılığını verdiği öğrenildi.

Taraftar saldırısının ardından Ekici'nin, “Ortamı görüyorsunuz. Sıkıntı bizden değil. Biz, size söyledik bunları, ‘bekleyin taraftar dağılsın' dedik ama dinlemediniz” demesi üzerine Hacıosmanoğlu'nun, “Kendi ülkemizde, kendi semtimizin stadından böyle mi çıkacağız. Nereden girdiysek, oradan çıkarız. Ne var bunda? Bu sıkıntıyı girerken yaşamadık, çıkarken niye yaşayalım” diye tepki gösterdiği belirlendi.

Bu sırada Ekici'nin yardımcılarıyla Trabzonsporlu yöneticiler arasında itişmeye varan bir diyalog yaşandığı, araya girenlerin tatsızlığı sona erdirdiği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun bu gelişme sonrası, “Son taraftar çıkana kadar ayrılmayacağız” dediği, kafilenin Saracoğlu'nun tamamen boşaltılmasına sonra saat 23:10'da stattan ayrıldığı kaydedildi.

Olaylar sırasında Fenerbahçeli yöneticiler Ömer Temelli ve Yalçın Haker'in, Trabzonspor Başkanı ve yöneticilerine çok yakın ilgi gösterdiği, onlar stattan ayrılana kadar yanlarında kaldığı belirtildi. Hacıosmanoğlu da, “Sakın kimse yanlış bir şey söylemesin. Fenerbahçeli yöneticilerin konukseverliğinden, yaklaşımı ve tutumundan son derece memnunuz. Bize çok yardımcı oldular” açıklamasını yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!