Trabzonspor'un, UEFA Avrupa ligi 2. ön elemesinde Dinamo Minsk ile oynayacağı maçın Brest kentine alınmasının altında tam bir kurnazlık yattığı ortaya çıktı.
Minsk'in sahasının bakımda olması gerekçe gösterilerek karşılaşmanın başkentten 375 kilometre uzaklıktaki Brest kentine alınmasının altında Beyaz Rusya temsilcisinin pazar günü yine aynı statta Bresk ile oynayacağı lig maçının yattığı belirlendi.
Trabzon'dan 45 dakika rötarla hareket eden bordo - mavili ekip Minsk'e indikten sonra yaklaşık 4.5 saat süren karayolu yolculuğunun ardından sonra Brest'e gitti. Brest'teki havaalanının bakımda olması nedeniyle uçağın Minsk'e inmek zorunda kaldığı bildirildi. Takım perşembe akşamı maçı oynadıktan sonra Cuma sabahı yine aynı rotadan Minsk'e gelecek ve buradan da uçakla Trabzon'a dönecek.
Bu kez de otel şoku
Bu arada Trabzonspor Brest'e gidişinde de kötü bir sürprizle karşılaştı. Bordo-mavililerin kalacağı otelin dolu olması nedeniyle kafile kentin 50 kilometre dışında olan bir otele yerleşmek zorunda kaldı. Trabzonspor bugün Brest'e geçecek.
Öte yandan Trabzonspor'un yeni transferlerinden Malouda, Minsk kadrosuna dahil edildi.

