comScore

Trabzonspor Trabzonspor

'Kimin oynayacağı belli değil'

30 Haziran 2013, Pazar 09:27

Trabzonspor'un Polonyalı orta sahası oyuncusu Adrian Mierjiewski, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bordo-mavili ekibin Polonyalı orta sahası oyuncusu Adrian Mierjiewski, antenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon takım olarak iyi bir görüntü ortaya koyamadıklarını söyleyen Mierjiewski, \"Kariyerimde Trabzonspor\'a gelerek büyük bir sıçrama yaptım. Geçen sezon bazı maçlarda iyi oynadım ama takım olarak iyi bir sezon geçirmediğimiz için çok da parlak bir sezon olarak değerlendirmiyorum kendi adıma. Şu anda yeni yönetim, yeni bir hoca geldi. Çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum\'\' diye konuştu.
Türk futbolunda 6 yabancı sınırlamasıyla ilgili soruya Mierjiewski, \'\'6 yabancı konusuyla ilgili hocamız karar verecek. Belki 6 yabancı oynamayacak, 4 yabancı oynayacak. Bunu bilemeyiz. Biz bir rekabetin içerisine girdik. Kimin oynayacağı belli değil\'\' cevabını verdi.

Yeni hocalarıyla yeni tanıştıklarını, dün ilk defa topla antrenman yaptıklarını anlatan Mierjiewski, şöyle devam etti:
\'\'Ben hocamızla başarılı olacağımıza inanıyorum. İlk hissettiğim bunlar. Aramızdan bir tek Halil ayrıldı. O da 7 gol atmıştı. İyi bir oyuncuydu ama Batuhan geldi. Belki yeni oyuncular da gelebilir. Geçen sezon ligi iyi bir yerde bitirmedik. İyi bir sonuç değildi bizim için. Kupada finale kaldık ve bu bizi UEFA\'ya götürdü.Yapmamız gereken birinci olarak UEFA\'da gruplara kalmak. Daha sonra da geçen sezonki başarısızlığı unutturacak skorlar almak ve pozisyonlara gelmek\"

Mierjiewski, Fenerbahçe ve Beşiktaş\'a UEFA\'nın verdiği cezalarla ilgili şunları söyledi:
\"O süreç bizi çok ilgilendirmiyor Trabzonsporlu futbolcular olarak. Fenerbahçe, geçen sezon yarı finale kalarak büyük bir iş başardı. Türkiye\'yi de temsil etti. Süper Lig\'de oynayan bir takımın nerelere gelebileceğini gösterdi. Diğer konular ise bizi ilgilendiren konular değil.\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!