comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Jaja'dan mesaj var!

27 Mayıs 2013, Pazartesi 08:46

Trabzonspor'da oynarken taraftarın sevgilisi haline gelen Brezilyalı golcü, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Jaja, "Trabzonspor beni isterse uçak biletim cebimde" dedi.

Bordo-Mavili kulübün eski yıldızı Jaja, Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra önce Al Ahly takımına transfer olan ardından eski takımı Metalist Kharkiv'te top koşturmaya başlayan Brezilyalı golcü, Ukrayna ipleri koparmaya hazırlanıyor. Son iki aydır forma şansı bulamayan 27 yaşındaki forvet için teknik direktör Miron Markevich, \"Jaja bana uymayan bir oyuncu. Yetenekli ama satılacak ya da takasta kullanılacak\" açıklamasıyla Jaja'nın gideceğinin sinyalini verirken, başarılı futbolcunun da oldukça mutsuz olduğu ve yeniden Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi.

\"İlk sırada gelir\"
Fanatik\'in haberine göre; Sambacı yaptığı açıklamada, Ukrayna'da aradığını bulamadığını belirterek, “Eğer Trabzonspor beni isterse seve seve gelirim. Benim için ilk sırada her zaman Bordo-Mavili renkler vardır. Trabzonspor'un maçlarını fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum. Arkadaşlarımı arayarak bilgiler alıyorum. Yöneticiler yeter ki tamam desinler, uçak biletim cebimde. Ben Trabzonspor'da oynadığım günleri hiçbir zaman unutamam. Avni Aker'de çıldıran, tribünlerde coşkuyla kolbastı oynayan taraftarları çok özledim. Umarım tekrar dönme fırsatı bulurum” ifadelerini kullandı.
\"Taraftar da istiyor\"
Trabzonsporlu taraftarların ısrarla yeniden görmek istedikleri Sambacı sözlerini şöyle tamamladı: Türkiye ligi, Ukrayna'dan kat ve kat üstün. Kendime çok güveniyorum. Yeniden Trabzon'a gelirsem büyük işlere imza atacağımı düşünüyorum. En büyük hedefim Bordo-Mavili kulüple şampiyonluklar yaşamak. Bu sezon olmasa bile bir gün mutlaka Trabzon'a geleceğim.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!