comScore

Trabzonspor Trabzonspor

"Vatan haini ilan edilebilirsiniz"

26 Nisan 2013, Cuma 12:01

Trabzonspor'un kalecisi Onur ve Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, Ülker'in Türkiye Futbol Federasyonu'yla işbirliği içerisinde düzenlediği FIFA U20 Dünya Kupası 'Grassroots Şenliği'ne katılarak minik sporcuların sorularını yanıtladılar.

TFF Haluk Ulusoy Tesisleri, Trabzonspor Futbol Akademisi\'nde düzenlenen etkinlikte her iki futbolcu minik sporcularla bir araya gelerek onlardan gelen soruları cevapladılar. Onur ve Alanzinho gelen sorular karşısında zor anlar yaşasa da verdikleri anlamlı cevaplarla miniklerden alkış aldılar.

Şenliğe katılan minik bir sporcunun \"Kalecilik nasıl bir duygu?\" sorusuna yanıt veren Onur, \"Kalecilik güzel bir duygu. Yapılması çok zor bir meslek, bir anda kahraman bir anda ise vatan haini ilan edilebilirsiniz. Bu ikisinin arasında geçen bir süreç ama güzel bir duygu arkamdan gelmenizi isterim\" ifadesini kullandı.

\"Kaleciliğe nasıl başladınız?\" sorusuna ise Onur, \"Amatör olarak Yeşilova \'da başladım. Ardından ilk profesyonel olduğum kulüp ise Karşıyaka\'dır. 16 yaşında kaleci antrenörüyle çalışmaya başladım. Amatör kulüpte kaleci antrenörü yoktu. Sizler bizden daha şanlısınız\" cevabını verdi.

\"Ne zaman şampiyon olacaksınız?\" sorusuna ise başarılı kaleci, \"Biz şampiyon olduk. 2010-2011 sezonunda bunu başardık, unutmayın\" yanıtını verdi.\"Ani reflekslerini neye borçlusun?\" sorusuna ise milli kaleci, \"Çalışmaya borçluyum ama yeteneği doğuştan geldiğine inananlardanım. Yüzde 90 doğuştan gelen yetenek yüzde 10 ise çalışmayla oluyor\" cevabını verdi.

Miniklerin Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak söylemlerine ise Onur, \"Gençlerbirliği maçını kazanacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Sizleri de maça bekliyorum\" çağrısında bulundu.

Alanzinho ise minik bir sporcunun, \"Jaja ile oynamak ister misiniz?\" sorusu karşısında şaşkınlık yaşasa da, \"Jaja benim çok sevdiğim bir arkadaşım, elbette onunla birlikte oynamak isterim\" şeklinde konuştu.

Daha sonra kaleci Onur ve Alanzinho minik öğrencilerle bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Bu sırada Onur\'un yanına gelen minik bir sporcu, \"Trabzonspor\'dan ayrılacak mısın?\" sorusuna ise kafasını sallayarak \"Hayır\" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!