comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Sadri Şener'den anlamlı ziyaret!

25 Nisan 2013, Perşembe 14:31

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ALS hastası olan bordo-mavili takımın eski futbolcusu İsmail Gökçek'i İstanbul'daki evinde ziyaret etti.

Şener, uzun süredir ALS hastalığıyla mücadele eden ve ALS-MNH Hastaları Derneği\'nin başkanlığını yapan İsmail Gökçek\'i bugün Ataköy\'deki evinde ziyaret ederek moral verdi. Bilgisayar yardımıyla beyinden alınan sinyaller sayesinde konuşabilen Gökçek, Şener\'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Sadri Şener, İsmail Gökçek\'in Trabzonspor\'un eski futbolcularından biri olduğunu hatırlatarak, \"İsmail çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Bu yakalandığı hastalık ailesini perişan etti. Biz de arada bir ziyaret edip kendisine yardımcı olmaya çalışıyoruz. 6 Mayıs\'ta gece düzenliyorlar. Trabzonspor Kulübü olarak gerekli desteği vereceğiz. İsmail\'e şifalar diliyorum. 15 yıldır bu mücadeleyi veren hanımını da takdir ediyorum\" dedi.

Bu arada 25-26 Mayıs tarihlerindeki olağanüstü kongre için başkan adaylarının çıktığını belirten Şener, \"Şu anda benim adaylık konusunda söyleyebileceğim bir şey yok. Özel bir isteğim, arzum yok. Önümüzde Gençlerbirliği maçı ve sonra kupa maçımız var. O maçlar geçsin, sonra bakarız\" diye konuştu.

Trabzonspor olarak bu sene hiç istemedikleri şekilde acı çektiklerini kaydeden Sadri Şener, \"Bu sene biraz acı çektik. Şimdi toparlanmaya başladık. Sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile kapatmayı istiyoruz. Seyircimizin acısını dindirmek için de bir kupa gerekiyor\" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!