comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Başkanlığa aday olacak mı?

25 Nisan 2013, Perşembe 12:46

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, 25-26 Mayıs tarihleri arasında olağanüstü genel kurul kararını ilan etmesinin ardından, adı başkan adaylığı için geçen Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, adaylığı konusunda henüz karara varmadığını, 1-2 gün içinde bir karar vereceğini söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu\'nun 25-26 Mayıs tarihleri arasında olağanüstü kongre kararı almasının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy başkanlık için resmen adaylıklarını açıklarken, ismi başkan adayları arasında geçen Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise adaylığı konusunda bir karar vermediğini ifade etti.

Aday olup, olmayacağı yönündeki kararını 1-2 gün içinde vereceğini belirten Usta, \"Aday olup olmayacağım yönündeki kararı kısa bir süre sonra vereceğim. Bu konuda kesin bir karar vermiş değilim ama her zaman Trabzonspor\'a hizmet etmek arzumuz vardır\" dedi.Usta, Trabzonspor\'a başkan adayı olması halinde 50 milyon Dolar gibi bir parayla geleceği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:
\"Benim böyle bir beyanım olmadı. Sıkıntılar var ise elbette para gereklidir. Önemli olan para değildir. Önemli olan kulübe ve bulunduğunuz alanı iyi yönetmenizdir. İyi yönetemedikten sonra paranın bir önemi yok. Önemli olan idare etmektir\"

Muharrem Usta, aday olması durumunda bunu Trabzon\'da düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağını belirtti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!