comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hakemler yüzünden 9 puanımız gitti

19 Mart 2013, Salı 10:02

Bordo mavililerin asbaşkanı Nevzat Şakar, “Aleyhimize yapılan hatalar olmasaydı bugün ligde rahatlıkla 40 puanın üzerinde olurduk” dedi.

TRABZONSPOR Asbaşkanı Nevzat Şakar, ligde aleyhlerine hakem hatalarıyla karşılaştıklarını iddia ederek, “Hakem hatalarını içeren bir CD hazırlattık. Bu konuda gereğini yapacağız” dedi. Sezon başından bu yana kaybettikleri puanlarda hakem hataları oranının çok yüksek olduğunu savunan Şakar, “Eğer bu hatalar olmasaydı bugün ligde rahatlıkla 40 puanın üzerinde olurduk. Böyle bir puan da bizi Avrupa kupalarına katılacak konuma getirirdi” diye konuştu.

‘BU KULÜBÜ AYAĞA KALDIRACAĞIZ'
DENEYİMLİ yönetici, Trab-zonspor'un tüm camianın desteğine ihtiyaç duyduğu ifade ederek, “Bu kulübü el birliğiyle ayağa kaldırmalıyız. Birlik, bera-berlik içinde bu dönemi aşmalıyız” ifadelerini kullandı. Bazı eski kulüp yöneticilerinin kulübe destek içeren açıklamalarını da değerlendiren Şakar, şöyle dedi:
 “Eski, yeni yönetici yok, hepsi yönetici. Onların katkı yapması bizi sevindirir. Bu zor dönemi hep beraber aşacağımıza inanıyorum. Eleştiriler varsa bunları sezon sonuna bırakmalıyız. Müsabakalar bittikten sonra eleştiriler yapılır. Bu da gayet doğaldır.”

TEK TEPKİ ŞAKAR'DAN DEĞİL


Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın da önceki gün, Bursaspor karşısında alınan yenilgi-de hakem kararlarının büyük rol oynadığını savunmuş, “Bugüne kadar fazla seslendirmedik ama artık gözardı edemeyeceğimiz gerçek şu ki takımımızın sezon başından bu yana kaybettiği puanlarda hakem hatalarının oranı çok yüksek. Burada ister istemez insanın aklına farklı yorumlar geliyor” demişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!