comScore

Trabzonspor Trabzonspor

''Trabzon'da bize iyi davranıldı ama...''

29 Ocak 2013, Salı 12:45

Elazığspor yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz gün oynanan Trabzonspor maçında, Elazığsporlu bir grup taraftarın Trabzonspor aleyhine yaptıkları nahoş tezahüratın kendilerini üzdüğü belirtti.

Elazığspor yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz gün oynanan Trabzonspor maçında, Elazığsporlu bir grup taraftarın Trabzonspor aleyhine yaptıkları nahoş tezahüratın kendilerini üzdüğü belirtilirken, ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan müsabakada gerek Trabzonspor yönetiminin gerekse de Trabzon halkının takımlarınagöstermiş oldukları yakınlığın kendilerini son derece memnun ettiği ifadeedildi.

Konu ile ilgili Elazığspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;
"27 Ocak Pazar günü İlimiz Atatürk Stadyumunda Sanica Boru Elazığspor ile Trabzonspor arasında oynanan Süper Lig maçı esnasında bir grup taraftarın Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu ve bizce nahoş olan aleyhte tezahüratlar Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu olarak bizleri üzmüştür. Lig'in ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmada mağlupayrılmamıza rağmen gerek Trabzonspor yönetiminin gerekse Trabzon halkının takımımıza göstermiş oldukları yakınlık bizleri son derece memnun etmişti. Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu olarak, Ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil etmiş Anadolumuzun güzide takımlarından Trabzonspor'u ilimizde ağırlamaktan onur duyduğumuzu ifade etmekisteriz. Maçın heyecanıyla azınlık bir grup taraftarın yapmış oldukları bu olumsuz davranıştan ötürü üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ederek, Trabzonspor'a başarılar dileriz".


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!