Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar'ınkalp ritmi bozukluğu nedeniyle yurt dışında kontrole gönderileceği vebüyük olasılıkla sezonu kapatacağı öğrenildi.
Antalyakampı sırasında göğsünde ağrı hisseden ve burada kontroldengeçirildikten sonra Ankara'da da bazı tetkitler yapılan Giray Kaçar'ınilk belirlemelere göre kalp ritmi bozukluğu sorunu yaşadığı ifadeedildi.
Kendi isteğiyle yurt dışında kontrolden geçmekistediğini yönetime bildiren Giray'ın kulüp tarafından yurt dışınagönderileceği ve sezon sonuna kadar futbola ara verdiği belirtildi.
Ankara'da evinde ailesi ile birlikte istirahat eden ve aort damarındaki köprüleşme nedeniyle futbol oynamasının sakıncalı olduğu belirtilen Giray Kaçar'ın, Trabzonsporyönetimini arayarak 5-6 ay kadar dinlenmek istediğini ve futbola busüre içinde geri dönmek istemediğini söylediği ifade edildi.

