comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'a Onur Kıvrak'tan kötü haber - Süper Lig Haberleri

01 Mart 2016, Salı 14:30
Trabzonspor'a Onur Kıvrak'tan kötü haber - Süper Lig Haberleri

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Onur Kıvrak'ın ameliyat masasına yatabileceği bildirildi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü deplasmanda Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından sürdürdü.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmana, sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak ile Cavanda katılmazken, Özer Hurmacı ve Bosingwa kondisyon salonunda çalıştı. Mehmet Ekici ile Aytaç Kara da takımdan ayrı koşu yaptı.

Ülkesinde tedavi olan Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo ise takımla çalışmalara başladı.

 

240964-haber


 

Onur Kıvrak ameliyat olacak mı?


Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, antrenmanda basın mensuplarına sakat futbolcularla ilgi bilgi verdi.
Örem, antrenmana katılmayan Onur Recep Kıvrak'da menisküs yırtığı bulunduğunu dile getirerek, "Eski bir yırtık aslında, geçen maçta bununla ilgili sıkıntılar çekti. Bugün bir MR çekilecek, ondan sonra sonuca göre karar vereceğiz. Normal şartlara bakıldığında ameliyat olması gerekebilir ama ne kadar devam edebiliriz, bakacağız. Biliyorsunuz önümüzde önemli maçlar var. Onur da devam etmek istiyor ama tabii ki en önemli şey sağlık. Sağlık ekibi gereken değerlendirmeyi yapacak" diye konuştu.

240959-haber

- Cardozo ve Aytaç Kara'da oynama ihtimali

Aytaç Kara'nın adalesinde yırtık olduğunu ifade eden Örem, "MR sonuçlarında düzelmeler tespit edildi ve ufak ufak antrenmanlara başladı. Onun için de son kararı maç günü sağlık ekibi ve teknik heyet beraber verecek" dedi.
Örem, Cardozo'nun bir sakatlık dönemi yaşadığını kaydederek, "Lif atmıştı ayağında, şu anda buradaki düzelmeler olumlu gibi duruyor. Antrenmanlara yavaş yavaş başladı. Durumu değerlendirilecek. Oynama durumu önümüzdeki günlerde belli olacak" diye konuştu.

- Mehmet Ekici ve Güray'ın durumu

Örem, Mehmet Ekici bugün antrenmanlara başladığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Koşulara devam ediyor ama en az 1 aylık bir süresi var yaklaşık olarak. Güray aslında kondisyon olarak birkaç antrenmandır devam ediyor. Kolundaki sakatlığından dolayı ikili mücadelelerde yaşanabileceklerin endişesiyle aktif antrenmanlara katılmıyor. Onun da yaklaşık 4 haftalık süreye ihtiyacı var. Bosingwa ve Özer'de sakatlık olarak bir şey yok. Bosingwa geldiği zaman, 'benim hazır olmak için zamana ihtiyacım var' demişti. Şartlar onu sahaya sürmemize neden olmuştu. Bunlar bile kondisyonun gelişmesi için bir neden oldu. Her gün biraz daha üstüne koyuyor. Sakatlığı yok ama ilerleyen haftalarda daha da hazır olacak. Cezası biten Özer'in sakatlık durumu yok. Oynayabilecek durumda. Bu nedenle hazırlıklarını sürdürüyor."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!