comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Mustafa Reşit Akçay'dan Trabzonspor'a sert eleştiri - Osmanlıspor Haberleri

27 Şubat 2016, Cumartesi 23:17
Mustafa Reşit Akçay'dan Trabzonspor'a sert eleştiri - Osmanlıspor Haberleri

Mustafa Reşit Akçay,Trabzonspor galibiyeti sonrası basın mensuplarına açıklamalar yaparken eski kulübüne tavsiyelerde bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor seyircisi önünde Avni Aker Stadyumu'nda Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldu.   


240433-haber

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor galibiyeti sonrası basın mensuplarına açıklamalar yaparken eski kulübüne tavsiyelerde bulundu.

Mustafa Reşit Akçay'ın Osmanlıspor maç sonu açıklamaları


"Herkes Trabzonspor'un yanında ama biz karşısında gibi gözüktük. Haksızlığa uğramışlığın psikolojiisiyle ofansif anlayışla oynamak istediler ama defansif hatalarına engel olamadılar. Bize çok şans verdiler ama çok değerlendiremedik."

'Trabzonspor camiasını uyutmasınlar'

"Trabzonspor camiasını şirin sözlerle uyutmasınlar. Sorun var. Sanal alemde herkes antrenör. Kaptana büyük iş düşüyor. Defansif anlayışın Trabzonspor'a yerleşmesi gerekiyor. Trabzonspor'dan ekmek yedik, umarım onlar için en iyisi olur. Trabzonspor akıl verenleri dinlemek yerine kendi aklını üretmeli. Trabzonspor'un ölüsü 100 ton çeker. Trabzonspor'a kötü denilemez, ölüsü 100 ton"

Mustafa Reşit Akçay Trabzonspor'a dönecek mi?


"Ben Trabzonsporluyum. Trabzon, Galatasaray maçında hakem egosunun kurbanı oldu ve bilinçaltında o travmayı atamadı. Annemin ölümünden 1 gün sonra bana koro halinde küfür edenlere aynı duyguları yaşayamam. Trabzonspor'a dönmeyeceğim. Ben tabutum altına girecek adamlarla bir daha ters düşmek istemiyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!