comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Şansal Büyüka'dan MHK ile ilgili FLAŞ sözler - Süper Lig Haberleri

24 Şubat 2016, Çarşamba 14:03
Şansal Büyüka'dan MHK ile ilgili FLAŞ sözler - Süper Lig Haberleri

Usta gazeteci ve programcı Şansal Büyüka, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun açıklamaları hakkında ses getirecek yorumlarda bulundu.

FutbolArena - Yayıncı kuruluşta program yapan duayen gazeteci Şansal Büyüka, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun Deniz Ateş Bitnel hakkında yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Milliyet Gazetesi'nden Bilal Meşe'nin sorularını yanıtlayan Büyüka, MHK'nin torpille geldiğini söyledi.

12750-resim

İşte o röportajdaki Şansal Büyüka'nın dikkat çeken sözleri;

"Alıştığımız ve kanıksadığımız açıklamalar... Öyle bir süreçten geçiyoruz ki torpilin varsa “yolun açık olsun”, torpilin yoksa “canın sağolsun”... Bu MHK'nin nasıl kurulduğunu futbol ailesinde herkes biliyor. Ama kimse konuşmuyor. Tepeden tırnağa torpil... Eee torpil patladı... O da bir yere kadar... MHK'nin içinde kimler hangi isimleri getirdi, kuruldakiler kimin torpillileri ... Futbol ailesi bunları bilmiyor mu?

Yusuf Namoğlu niye başkanlık görevini kabul etmedi? Getirdiler önüne bir torpil listesi koydular, O da “ben kendi ekibimi kendim seçerim“ deyip görevi reddetti. İkinci, üçüncü ligde zor maç idare edenler, şimdi komiteye girmiş Süper Lig hakemlerini idare etmeye çalışıyorlar. Kardeşim anladık, torpil olur da torpilin de gene de bir ölçüsü olur. Ama bizde birinin adamıysan korkma yürü, kim tutar seni... Devir bu devir... Yetenek, donanım, tecrübe hikaye, torpil şahane..."

22314-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!