comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Kuddusi Müftüoğlu istifa edecek mi? - Süper Lig Haberleri

22 Şubat 2016, Pazartesi 17:03
Kuddusi Müftüoğlu istifa edecek mi? - Süper Lig Haberleri

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar gündem oldu. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Bitnel hakkında açıklamalarda bulundu.


238109-haber

Kuddusü Müftüoğlu'nun açıklamaları;


"Maçtan sonra tüm eleştirileri takip ettim. Trabzon'da oluşan infialin farkındayım. Trabzonspor'un mağdur olduğu tartışma götürmez. Deniz Ateş Bitnel kötü bir maç yönetti. Deniz Ateş Bitnel, Trabzonspor'un Osmanlıspor ve Fenerbahçe maçlarını yönetti ve takdir edildi."

Kuddusi Müftüoğlu istifa edecek mi?


İstifa iddialarıyla ilgili konuşan Müftüoğlu, "Açıkçası istifa etmeyi hiç düşünmedim. TFF Başkanı Yıldırım Demirören de desteklerini iletti. Sadece bundan sonraki süreçte daha iyi nasıl çalışabiliriz diye düşünüyorum" dedi.

Salih Dursun ceza alacak mı?


Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun hakkında konuşan Müftüoğlu, "Görüntü hoş değil. PFDK gerekli cezayı Salih Dursun'a verecektir. Salih'in medyada kahraman olarak gösterilmesini doğru bulmuyorum" dedi.


238085-haber

Deniz Ateş Bitnel hakemliği bırakacak mı?


Deniz Ateş Bitnel'in bundan sonraki süreçte hakemliği bırakıp bırakmayacağı konusunda konuşan Müftüoğlu, "Deniz Ateş Bitnel kısa süre önce FIFA kokartı takan potansiyeli yüksek bir hakemimizdir. Biz de en az futbolseverler kadar üzüntülüyüz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Gereken yaptırımları uygulayacağız. Maçtan sonra kimseyle görüşmedim. Gözlemci raporları ortadadır. Gereken neyse yapılacak" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de hakemler başarılı mı?


Süper Lig'de görev alan hakemlerin performansları hakkında konuşan Kuddusi Müftüoğlu, "Görev vere vere genç hakemleri kazanmaya çalışıyoruz. Yeni yüzlere ihtiyacımız var. 15 yıl Süper Lig'de görev yaptım. 8 aydır da bu görevdeyim. Bu sezon spesifik hatalar çok fazla konuşuluyor. Geçen sene ile bu sene arasında hakem hataları aynı. Her maçta hakem hatası varmış gibi davranılıyor. Diğer liglerde de hata yapılıyor. Biz biraz maçları hakem odaklı seyrediyoruz. Hakemleri başarılı buluyorum" dedi.


Hakem atamaları nasıl yapılıyor?


Hakem atamaları hakkında da konuşan Müftüoğlu, "Serdar Çakır hakem atamalarında etkili değil, atamaları ben yapıyorum. Biz hakem atamasında hata yapmadık, ama maçta hakem hatası oldu. Burada yapacağımız bir şey yok."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!