comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Galatasaray hazırlıkları - Süper Lig Haberleri

17 Şubat 2016, Çarşamba 14:10
Trabzonspor'da Galatasaray hazırlıkları - Süper Lig Haberleri

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 21 Şubat Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Cardozo ve Mehmet Ekici katılmazken Güray Vural ile Okay Yokuşlu takımdan ayrı koşu yaptı.

Hafif sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak ve Bosingwa, antrenmanın ilk bölümüne katıldıktan sonra salonda çalıştı.
Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından çift kale maç yaptı. Futbolcuların çift kale maçta hırslı ve istekli oldukları gözlendi.
- Marin, ekstra bölüme katılmadı

Maçın bitiminin ardından bordo-mavili futbolcuların çoğunluğu karşılaşmanın uzatılmasını istedi. Bu sırada teknik direktör Hami Mandıralı ile konuşan Marin, antrenman sahasından ayrılarak soyunma odasına gitti.

Teknik direktör Mandıralı, Marin ile aralarında geçen diyaloğun sorulması üzerine"Çalışma bitmişti. Çoğu oyuncu maçın ekstra uzatılmasını istedi. Maç onların isteğiyle devam etti. Ben de kendini iyi hissetmeyenlerin devam etmeyebileceğini söyledim. Marin de yorgun olduğunu söyledi ve izin alarak soyunma odasına gitti" dedi.

Futbolculardan Aykut Demir de maçın uzatılan bölümüne katılmayarak takımdan ayrı koşu yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!