comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Stephane Mbia skandallarla ayrıldı

02 Şubat 2016, Salı 16:13
Stephane Mbia skandallarla ayrıldı

Trabzonspor'a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle veda eden M'Bia Trabzon'dan skandallarıyla ayrıldı.

Oturduğu sitede yaşadığı olayla önce karakolluk olan, ardından kulübün evine aldığı eşyaları da götürmek isteyen M'Bia'nın bu tavırları Trabzonspor personelini ve komşularını adeta çıldırttı. 

Trabzonajans.com'da yer alan haber şöyle;

 
Stephan M'Bia'nın ilk skandalı oturduğu sitede yaşandığı iddia edilen  hırsızlık olayıyla patladı. Yaklaşık 10 gün önce kalabalık bir arkadaş grubuyla evinde parti veren M'Bia daha sonra evine hırsız girdiğini belirterek 2 adet saatinin çalındığı ihbarında bulundu. Bunun üzerine siteye gelen resmi güvenlik görevlileri M'Bia'nın tripleks evini aramak istediler. Evin kalabalık olması nedeniyle önce diğer katlara geçiş izni vermeyen Stephan M'Bia polislerin yanında gelen site sakinlerini de eve almadı. 
 
Daha sonra yapılan incelemede evine hırsız girdiğini iddia eden M'Bia'nın saatlerinin 2 bayan arkadaşı tarafından çalındığı ortaya çıktı.
 
EŞYALARI DA ALMAK İSTEDİ
 
M'Bia'nın Trabzon'dan ayrılmadan önce yarattığı skandallar bununla da kalmadı. Kamerunlu futbolcu evini boşaltmadan önce kulüp tarafından alınan yaklaşık 50 bin lira tutarındaki masayı da götürmek istedi. Ancak ilgili personel bunun olamayacağını masanın Trabzonspor'un malı olduğunu M'Bia'ya güçlükle anlatmaya çalıştılar. 
 
Sinirlenen M'Bia ile personel arasında sert tartışmalar yaşandı. Sonrasında söz konusu masanın faturası kulüpten getirilerek futbolcu güçlükle ikna edildi. Daha sonra M'Bia'nın masanın parasını ödediği ve Trabzon'da yaşamaya devam edecek olan kardeşinin evine gönderdiği öğrenildi. 
Trabzonspor'da futbolcundan çok transferinin ilk gününden bu yana yaşattığı sıkıntılarla adından söz ettiren M'Bia'nın gidişi adeta çevresindeki herkese derin bir "oh" çektirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!