comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor transfer haberleri (29 Ocak 2016)

29 Ocak 2016, Cuma 17:05
Trabzonspor transfer haberleri (29 Ocak 2016)

Trabzonspor ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da takımı güçlendirme adına transfer çalışmalarına son hızla devam ediliyor. Bordo mavili kulüp bugün çok hareketli saatler geçirdi.

Stephane Mbia, Çin'e transfer oldu


Trabzonspor'da mutlu olmadığı için takımdan ayrılmak isteyen Mbia'nın Çin kulübüyle anlaştığı ifade edildi. Bordo mavili kulüp KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Stephane M'bia Etoundi'nin Hebei China Fortune FC Kulübü'ne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Güray Vural, Trabzonspor ile anlaştı mı?


Trabzonspor, Muhammet Demir'in ardından Güray Vural transferinde de mutlu sona yaklaştı. Bordo mavili kulüpten bugün KAP'a, "Profesyonel futbolcu Güray Vural'ın Kulübümüze transferi konusunda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" açıklaması yapıldı.

Jose Bosingwa yeniden Trabzonspor'a dönüyor


Trabzonspor'dan parasını alamadığı gerekçesiyle ayrılan Jose Bosingwa yeniden bordo mavili kulüple anlaştı. Bosingwa ile ilgili transfer görüşmelerine başlandığı açıklanırken, deneyimli oyuncuyla kısa süre içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!