comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor transfer haberleri (28 Ocak 2016)

28 Ocak 2016, Perşembe 16:49
Trabzonspor transfer haberleri (28 Ocak 2016)

Trabzonspor ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da takımı güçlendirme adına transfer çalışmalarına son hızla devam ediliyor. Bordo mavili ekibin 1 numaralı transfer gündemi olan Güray Vural için bugün de yeni haberler basında yer aldı.

Stephane Mbia, Trabzonspor'dan ayrıldı mı?


Lig TV, Trabzonspor'un Stephane Mbia'yı Çin ekibi Guangzhou Evergrande'ye 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiğini açıkladı.
 
Gazeteci Nurgül Günaydın sosyal medyadan dün yaptığo paylaşımlarında "Beşiktaş maçı öncesinde sakat olduğunu bahane eden Kamerunlu oyuncunun bu tavrına çok sinirlenen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, oyuncunun biletini kesmiş ve menajerlere haber yollamıştı." ifadelerini kullanmıştı.
 

Bosingwa ve Medjani, Trabzonspor'a mı dönüyor?


Trabzonspor'dan paralarını alamadıkları için bordo mavili kulüple mahkemelik olan Bosingwa ve Medjani'nin yeniden takıma dönecekleri iddia edildi. Trabzonspor'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Cevat Kol konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da konuşan Cevat Kol, "Mbia bugün antrenmana çıkmadı. Trabzonspor ile Çin kulübü arasında görüşmeler var fakat net olarak bitmedi. Güray Vural konusunda da Akhisar ile takasta anlaşma sağlandı. Taraftarlar Bosingwa ve Medjani'yi tekrar istiyor. Başkan bu oyuncuları yeniden takıma davet etti. Hami Mandıralı da istiyor. Her iki oyuncu davalarını geri çekerse kendilerine ödeme yapılacak ve takıma geri katılacaklar" dedi.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!