comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor transfer haberleri (14 Ocak 2016)

14 Ocak 2016, Perşembe 21:27
Trabzonspor transfer haberleri (14 Ocak 2016)

Trabzonspor ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da transfer döneminde hareketlilik artmış durumda. Bordo mavili kulüpte bugün hareketli saatler yaşandı. 


14 Ocak Trabzonspor transfer haberleri


Güray Vural, Trabzonspor'da


Trabzonspor'un transferdeki bir diğer bombası ise Güray Vural. Akhisar Belediye'nin son dönemde en çıkış yapan futbolcularından biri olan ve Galatasaray'la da ismi anılan Güray Vural'ın transferi Soner + Alper Uludağ'la birlikte yaklaşık 500 bin euro karşılığında bitmeye yakın. Yine bu transferde prensip anlaşmasına varıldı. 

Güray Vural kimdir?

 
Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Güray Vural, 2007 yılında Denizlispor'a transfer oldu. Burada 5 sezon forma giyen 27 yaşındaki oyuncu 2012 yılında Akhisar Belediyespor'a transfer oldu. Akhisar ile 122 maça çıkan Güray Vural 11 gol, 23 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Trabzonspor, Muhammet Demir'i transfer etti

 
Trabzonspor, Gaziantepspor'un yıldız golcüsü Muhammet Demir için 3 milyon + Musa Nizam ve Deniz Yılmaz'ı Gaziantepspor'a teklif etti ve prensip anlaşmasına varıldı. Her iki futbolcu da Gaziantepspor'da oynamaya sıcak baktığı için bu transferin birkaç gün içinde resmileşmesi bekleniyor. Öte yandan Gaziantepspor cephesi de Muhammet Demir konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya varıldığını doğruladı.

 


Muhammet Demir kimdir?


Futbola Bursaspor altyapısında başlayan 24 yaşındaki genç golcü, 2011 yılında Gaziantepspor'a transfer oldu. Gaziantepspor ile bugüne kadar 107 maça çıkan Muhammet Demir, 31 gol attı ve 10 asist yaptı.

 

Dame N'Doye hangi takıma gitti?


FutbolArena'nın 8 Ocak'ta duyurduğu gibi Senegalli futbolcu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland ile anlaştı. Oyuncu sezon sonuna kadar kiralık olarak Sunderland forması giyecek.
 

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı N'Doye açıklaması


Profesyonel Futbolcumuz Dame N'Doye'nin Sunderland AFC'ye 30.06.2016 tarihine kadar geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; Sunderland AFC Kulübümüze 1.400.000.-EUR ödeyecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla
 

İshak Doğan "FEDA" dedi


Trabzonspor İshak Doğan'ın sözleşmesinde indirime gidildiğini KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, İshak Doğan'ın sözleşmesinde garanti ücrette %32, maç başı ücrette de %40 indirime gidildiğini açıkladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!