comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor transfer haberleri (11 Ocak 2016)

11 Ocak 2016, Pazartesi 17:01
Trabzonspor transfer haberleri (11 Ocak 2016)

Trabzonspor ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da transfer döneminde hareketlilik artmış durumda. Bordo mavili kulüpte teknik direktör belirsizliği devam ederken bir yandan transfer çalışmaları da sürüyor.


11 Ocak Trabzonspor transfer haberleri


Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak?


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mircea Lucescu'nun Muharrem Usta için 'adımı kullandı! açıklaması Trabzonsporlu idarecileri çok kızdırdı. Bordo-mavili yöneticilerin bu nedenle yeniden Ersun Yanal üzerinde yoğunlaştığı iddia edildi. 


Trabzonspor, Muhammet Demir ile anlaştı mı?


Gaziantepspor'un başarılı futbolcusu Muhammet Demir, 5.5 yıllık sürecin ardından Trabzonspor'a imza atmaya çok yakın. Kulüplerin bu transferde işi imza aşamasına getirdikleri ve ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi. Genç golcünün bu hafta içerisinde resmi imzayı atarak bordo-mavile takıma katılması bekleniyor.


Oscar Cardozo, Trabzonspor'da kalacak mı?


Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trabzonspor'da ligin ikinci yarısını hazırlıklarına sakatlığı sebebiyle katılamayan Oscar Cardozo'nun durumu can sıkıyor. Paraguaylı futbolcudan düzenli olarak rapor alınsa da deneyimli golcünün ligin başındaki en az 2-3 maçı antrenman eksiği sebebiyle kaçıracağı düşünülüyor. 
 
Bu arada Cardozo için henüz resmiyet kazanmasa da kulübe bazı tekliflerin ulaştığı da gelen haberler arasında. 
 
Transfer konusunun da Paraguaylı oyuncu Trabzon'a geldikten sonra detaylı bir şekilde masaya yatırılacağı ifade edildi. Eğer taraflar herkesi memnun eden şartlarda anlaşma sağlayabilirse o zaman sürpriz bir ayrılığın da yaşanabileceği vurgulandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!