comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor transfer haberleri (9 Ocak 2016)

09 Ocak 2016, Cumartesi 17:05
Trabzonspor transfer haberleri (9 Ocak 2016)

Trabzonspor ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da transfer döneminde hareketlilik artmış durumda. Bordo mavili kulüp bugün yaptığı açıklamayla Mircea Lucescu hakkında gelişmeleri duyurdu.

9 Ocak Trabzonspor transfer haberleri


Trabzonspor, Mircea Lucescu ile görüşmeleri durdurdu


Trabzonspor'un 1 numaralı teknik direktör adayı olan Mircea Lucescu ile görüşmeler durduruldu. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada deneyimli çalıştırıcının Shakhtar Donetsk ile ahenginin bozulmaması adına sezon sonuna kadar görüşme yapılmayacağı bildirildi.


Kevin Constant, Trabzonspor'a geri mi dönüyor?


Habertük Gazetesi'nin haberine göre; Kevin Constant'ın önümüzdeki hafta içerisinde Trabzon'a gelerek Başkan Muharrem Usta yönetimiyle görüşecek. Öğrenildiğine göre, Constant'ın banka hesabına geçen süreçte halen parasının yatırılmadığı ve bu nedenle Gineli'nin bu durumu FİFA'ya bildirmek üzere olduğu, bu nedenle de köşeye sıkışan Usta yönetimi de Constant'ı Trabzon'a davet ederek yeni bir ödeme planı yapıp Constant'ı ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

Egemen Korkmaz, Trabzonspor'a gelecek mi?


Trabzonspor'un ilgilendiği iddia edilen Egemen Korkmaz geleceği hakkında net bir açıklama yaptı. Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, "Halihazırda sezon başında ortaya konulmuş olan hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam etmekteyiz. Bir kez daha şunu belirtmek isterim ki FC Wil 1900 takımının bir parçası olmaktan onur ve gurur duymaktayım ve son derece mutluyum. Sportif hayatımın FC Wil 1900 kulübünde devam edeceğini, an itibari ile tek düşüncemin kulübümün hedeflenen başarıya ulaşması olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi.


Trabzonspor'da N'Doye ile yollar ayrılıyor


Trabzonspor'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen fakat resmi maçlarda sadece Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor'a 1 gol atan Dame N'Doye, Sunderland'e satın alma opsiyonuyla kiralık olarak verilecek. Senegalli futbolcu Trabzonspor'dan alacağı olduğu ve şu an kazandığı parayı İngiltere'den kazanamayacağı için bonservisiyle gitmeyi kabul etmedi. Bordo mavili yönetim bu nedenle N'Doye'yi sezon sonuna kadar Sunderland'e kiralık olarak verecek. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!