comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor transfer haberleri (7 Ocak 2016)

07 Ocak 2016, Perşembe 17:25
Trabzonspor transfer haberleri (7 Ocak 2016)

Trabzonspor ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da takımı güçlendirme adına transfer çalışmalarına son hızla devam ediliyor. Bordo mavili ekibin 1 numaralı transfer gündemi olan Güray Vural için bugün de yeni haberler basında yer aldı.

Trabzonspor, Güray Vural transferini bitirdi mi?


Trabzonspor ikinci transfer döneminin ilk atağını Akhisar Belediyesporlu Güray'la başlatmayı planlıyor. 
 
Oyuncunun kendisiyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alarak anlaşmaya varan Bordo Mavililer, bonservis konusunda kulübüyle masaya oturacaklar. Bu transfer için Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ile görüşecek olan Başkan Muharrem Usta'nın anlaşmaya varması haklinde resmi imzalar atılacak. 
 
Trabzonspor'un Güray için karşı tarafa İshak, Soner ve bir miktar para önereceği vurgulandı. 
 

Trabzonspor'un Muhammet Demir transferinde son durum


Trabzonspor, Gaziantepsporlu Muhammet Demir için ısrarını da sürdürüyor.
 
Cardozo'nun sakatlığı, N'Doye ve Deniz Yılmaz'ın formsuzluğu nedeniyle forvet hattında tüm umutlarını genç Muhammet Beşir'e bağlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Sadi Tekelioğlu da, bu mevkiye takviye yapılmasını istiyor.

 

Stephane Mbia, Trabzonspor'da kalıyor mu?


Trabzonspor'da Mbia krizi 2 gün önce tatlıya bağlanmıştı. Kulüp oyuncunun lacağı olan yaklaşık 7 milyon TL'yi hesabına yatırarak Mbia'nın bu sezon takımda devam etmesini garanti altına almıştı. Bu gelişmeyi ilk duyuransa 5 Ocak'ta FutbolArena olmuştu.

Trabzonspor'a transfer olurken alacakları için ağır maddeler koyduran Mbia'nın kontratında da bazı yeni gelişmeler yaşandı.

2 sezon daha Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan Kamerunlu oyuncu, bordo-mavili kulüpten yıllık 2.6 milyon Euro garanti ve maç başına 5 bin Euro almaya devam edecek, oyuncu kulübe bazı kolaylıklar sağlayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!